2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 112 پست
نمیدونم والا  هر دو تلاش میکنن که واقعیت رو بپوشونن

اول گزارش میزنن 

بعدنی نی یارها میان

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
😔😔😔

والابخدا، خودکرده راتدبیرنیست طفلک مامانم چقدخودشوکوبیدگفت نکن درستوبخون عین سگ پشیمون میشی گوش ندادم الانم دقیق حرفش شدهعییی مامانم نیست ومن موندم و کلی حرس وحس حماقتودردوغم😭

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم فکرمیکنم دختر چهارده ساله به اون بچگی چحوری مسئولیت یه زندگی مشترک داره بدوش میکشه وبقیه هم تشو ...

خدا از پدر و مادرش نگذره 😔

من خودم ۱۶ ازدواج کردم . البته نه این که بازور باشه . خودم خواستم .. ولی ۲۴ سالگی بچه دار شدم .. مادرم نمیزاشت و می‌گفت هنوز سنت کمه . 

حتما بیچاره رو ۱۲ سالگی عروس کردن که ۱۴ سالگی هم باردار شده !!!!!!!

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
مشکل اینجاس که خانواده ها مجبور میکنن و تاوانش رو باید اون دختر بیچاره ای که تو محدودیت و بچگی به سر ...

من شاهدم توی ۸۰ درصد هیچ اجباری نیس. حتی خانواده مخالفه. دخترا خودشون خیرگی میکنن و مجبور میکنن خانواده ها رو

ن باباااا چ عیبی دارع

اصلا اشکالش کجاست؟!!!! 🤦🏻‍♀️🗿

خدایا شفا:/

14 سالش بوده! بچگی ک نکرده هیچ،بچه هم ک هست سنش هیچ، یه بچه دیگه هم بدون هیچ تجربه ای داره میاره تو زندگیش

فردا پس فردا این بچه درست و حسابی بزرگ نشه دیگه مشکل خودش ک فقط نیست یه آسیب به جامعه ست!!! 

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
خب عزیزم بچه که از هوا بالغ نمیشه  حتما تو خانواده به تربیت بچه اهمیت ندادن که دچار بلوغ جنسی ...

عزیز دلم بچه گوشی دست میگیره با هزار نفر نشین و برخاست داره محاااااله که جامعه رو کسی اثر نذاره محاله 

فکر میکنی این همه پسرا دارن به خواهراشون تجاوز میکنن به مادراشون تجاوز میکنن نشونه چیه؟ بخدا که یه خانواده هایی اینطوری میشن که کلیم وقت میذارن واسه بچه ولی چه آدم بخواد چه نخواد بچه فقط توی خانواده رشد نمیکنه و رشد شناختی و اجتماعیش بخش اعظمیش هم خارج از چارچوب خانواده شکل میگیره 

اگر واقعاً همه چی به خانواده برمیگشت الان این همه رابطه بین دختر و پسر با سن های جور وا جور شکل نمیگرفت 

هیچ خانواده ای راضی نیست دخترش وارد این روابط بشه ولی متأسفانه متاسفانه صددد در صد در محیط مدرسه محله و حتی خیابون انسان تاثیر میپذیره

🕊️برام صلوات بفرستید 
شما استارتر اون تاپیک بودی؟ عزیزم بله متاسفانه جامعمون الان این شکلی شده  خیلی از بچه های ۱۲، ...

نه عزیزم من استارتر نبودم

من طرفدار واقیتم که خیلیا نمیزارن که واقعیت همه جا پخش بشه که دیگه از این اتفاق ها نیافته

و خیلیا که میگن حقشونه😭 درد زایمان و محدودیت و جدایی حق نوجوانامونه واقعا؟😭😢

ترشیدییییی😃خندم میگیره

تفکرشون در همین حده دیگه 

چند وقت پیش که همین نوه عمه م رو دیدم بعد از چندین سال 

یهو جا خورد 

گفت وای تو هنوز عین دختر بچه هایی،انگار نه انگار ۳۰سالته 

قیافت هنوز دست نخورده...

چون من به هیچ قسمت چهره م دست نزدم ریزه میزه هم هستم 

بعد دیگه سوارش کردم بردم تا مقصدش پرسید ماشین خودته؟گفتم اره با وام و اینجور چیزا خریدم 

درد دلش باز شد گفت من احمق بودم فکر کردم شوهر چیه رفتم خونه شوهر نه درس خوندم نه کار میکنم فوری هم بچه اوردم حالا با دوتا بچه و جیب خالی چکار میتونم بکنم؟ شدم نون خور بابام،هر کس میاد به بچه هام حرف میزنه،عروسا میان احترام نمیزارن بهم،خودمو بدبخت کردم و...

خیلی دلم به حالش سوخت چون هم خوشگل بود هم درسخون 

مامانش به زور شوهرش داد

آقا حالا لا به لای این بحثا یه دختر ۱۶ساله همسایه دختر عمم  چون نذاشتن ازدواج بکنه رفت خودکشی ...

به خاطر این که محبتی تو خانواده نیست. دوستی نیست که باهاش درد و دل کنن همش تو فکر محبتن واسه همین میخوان ازدواج کنن و اینطوری میشه

من شاهدم توی ۸۰ درصد هیچ اجباری نیس. حتی خانواده مخالفه. دخترا خودشون خیرگی میکنن و مجبور میکنن خانو ...

آفرین دقیقاااااااا

ینی من تا اینجا دخترایی که دیدم زود ازدواج کردن خودشون خواستن 

من خودم تو هجده سالگی نامزد کردم خانوادم راضی نبودن اینقدر زود ولی خودم پا فشاری کردم 

ولی هنوز اجازه ندادن حتی عقد بکنیم و خانوادم دارن اصرار میکنن حتما کنکورمو موفق پشت سر بذارم بعد اگه مطمن شدن که شغلی دارم بعد اجازه بدن عقد بکنیم 

🕊️برام صلوات بفرستید 
تفکرشون در همین حده دیگه  چند وقت پیش که همین نوه عمه م رو دیدم بعد از چندین سال  یهو جا ...

اره دقیقا فک میکنن شوهر چییی هس درس و اینده رو ول میکنن بخاطرش حالا ، منم هرکی میبینه فک میکنه ۱۷سالمه در حالیکه ۲۵ ام

عزیز دلم بچه گوشی دست میگیره با هزار نفر نشین و برخاست داره محاااااله که جامعه رو کسی اثر نذاره محال ...

همه حرفای شما درسته 

ولی اینایی که گفتی اکثریت نیست 

بخش عمده تربیت و شخصیت تو خانواده شکل میگیره 

من خودم شاهدم که تا وقتی خانواده سالمه بچه ها هم سالمن 

همین که خانواده یکم شل بگیره بچه ها هم رها میشن توجامعه و افسار تربیت از دست پدر مادر خارج میشه 

مطمئن باش اگر تربیت و شخصیت بچه درست پی ریزی باشه هرگز خودش رو در اجتماعات منفی و موفعیت های منفی قرار نمیده 

اگر هم برای کنجکاوی باشه تکرار نمیشه و خودش میفهمه که اون مجامع در شانش نیست،آلوده نمیشه