2777
2789

بیاین راجب خونه ام نظر بدین حدود دو ماه پیش با همسرم رفتیم برا دیوار خونه م دیوارکوب بخریم همسرم ب زور ی جا کلیدی چشم نظر گرفت جدا از اینکه هیچموقع از این چشم نظر خوشم نمیومد نه بخاطر چیز خاصی کلا از نظر من ی چیز بی معنیه حالا همسرم دوسش داشتو خریدش رو چوب کار کرده بودن منم حالا بدم نیومد من آدم خرافاتی نیستم بخدا ولی بخدا از وقتی اونو زد ب دیوار خونه یکی یکی وسایلام شکست من همه وسایلامو با عشق خریدم یعنی چیز اضافه نگرفتم همشونو دوس داشتم گلمم خیلی دوسش داشتم ک از وقتی اونو وارد خونه م کردم یکی یکی برگاش ریخت و خراب شد هر برگ جدیدی هم ک در میاره بعد چند روز خراب میشه امروز دیگه شوهرم یهو خودش گفت احساس میکنم از وقتی اونو گرفتیم انرژی منفی زیاده تو خونمون الان میخوام بندازمش دور نظرتون؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان