2777
2789
عنوان

مامان و بابام چند روزه باهم قهرن....

331 بازدید | 14 پست

چیکار کنم کمک کنه اشتی کنن 

چند شب پیش رفتیم مهمونی داداش کوچیکم خیلی اذیت کرد و مامانم خیلی عصبی شد ولی بروی خودش نیاورد وقتی برگشتیم خونه مامانم و داداشم با هم حرف میزدن بعد مامانم گفت من تو رو لازم ندارم تو خیلی منو اذیت میکنی(دادشم همیشه به شوخی به مامانم میگه اینو مامانمم اینو جدی نگفت) بعد بابام اومد گفت اگه اینو نمیخوای پس میخوای کیو بزرگ کنی دیگه هیچکس هیچی نگفت الانم باهم قهرن درحد تلفن که زنگ بزنن هست ولی تو خونه اصلا صحبت نمیکنن جو خیلی سنگینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی چه موضوع مسخره ای واسه قهر کردن داشتن

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

فقط سر این؟مامان بابای من چه توهینا که نمیکردن 😶خدا ازشون نگذره چندین سال به من و برادرم استرس دادن 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

میتونی یه جشن کوچیک بگیری کیک چایی عصرونه یه آهنگ شادم بزاری بعد از گوشی بابات ب مامانت پیام بدی قربون صدقش بری بعدم پیانو پاک کنی 

از گوشی مامانت ب بابات پیام بدی قربون صدقش بری 😄

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

مث فیلما خودتو داداشت رو گم کن برای پیدا کردنتون آشتی میکنن😂

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بابام میخواست مامانمو بزنه اگه ما نبودیم میزد

اخه گفتی بعد از جمله بابات دیگه کسی چیزی نگفت🤔