2777
2789

سلام

دو سه هفته پیش مریض شدم سرما خوردگی تب و لرز و …

بعد ی هفته خوب شدم دوباره دو هفته بعد برگشت مریضیم ولی فقط سرفه داشتم از سرفه گلو درد شدم خیلی بعد یکی دو روز دهنم شرو کرد ب افت زدن و زخم شدن لثه هام خونی میشه  و زبونمم پر زخم و افته 

کسی مثل من شده؟

میدونین باید چیکار کنم بهتر شم

بخدا دیگ طاقت ندارم از درد

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوففف مامان منم دقیقا دهنش اینطور شده 

مدت هابود درگیر بود و یه دکور رفت خوب نشد 

ولی دکتر دیگه که رفت یه دارویی داده بود که الان خوب شده 

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔

سیستم ایمنیت پایین اومده تا چند وقت ویتامین سی بخور مثلا ی ماه اینا هر روز 

قارچ سیستم ایمنیو قوی میکنه 

برا سرفه هاتم بخور اب گرم داخلش روعن پونه بریز نعنا هم برا گرفتگی بینی خوبه راه تنفسو باز میکنه

برو دکتر.

دکتر رفتم گف درمان نداره

حتی لثه هامم چرک کرده

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
هوففف مامان منم دقیقا دهنش اینطور شده  مدت هابود درگیر بود و یه دکور رفت خوب نشد  ولی دک ...

چه دارویی بود؟

چه دارویی بود؟

نمیدونم 

من یه شهر دیگم 

مامانم فقط گفت با این داروی جدید خوب شدم 

شما هم خودت برو دکتر داروی سرخود نخور شاید مشکلت فرق داشت

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔
نمیدونم  من یه شهر دیگم  مامانم فقط گفت با این داروی جدید خوب شدم  شما هم خودت برو ...

دکتر رفتم🙁

این یه ویروس جدیده دکترا رو عوض کن 

برای دهنت هم شربت پروفن و دیفن هیدرامین و آمپول دگزامتازون داخلش بشکن و باهاش قرقره کن و داخل دهنت بچرخون هم میتونی قورت بدی هم بیرون بریزی دکتر به دختر من اینو گفت من یکبار انجام دادم البته دهن دختر من یه زخم داشت خیلی نبود شما هم انجام بده شاید موثری بود