ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 عنوان کراتینه مو 2293 بازدید | 83 پست خانوما موهامو دوروزه کراتینه کردم قبلش فر بود موهام الان موج داره هنوز که خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹 1401/11/27 | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drdel عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 137 سلام عزیزم خودتون کامل مراقبت کردین؟احتمالا اتوکشی مناسبی نداشتنازتون چند گرفتن؟کجایین؟
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 بهتون گفتن با چه موادی انجام دادن؟ نمیدونم گفتن با مواد عالی ۱میلیون و ۷۰۰ شد خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 سلام عزیزم خودتون کامل مراقبت کردین؟ احتمالا اتوکشی مناسبی نداشتن ازتون چند گرفتن؟ کجایین؟ خراسان شمالی ۱و۷۰۰ موهام تا رو شونه هامه نمیدونم والا سه بار تو این دوروز اتو کشیدن لخت شد خوابیدم بلند شدم اینجوری یکم کوچولو موج داره خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 میشه بگیچقد هزینه کردی ۲ خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
drdel عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 137 نمیدونم گفتن با مواد عالی ۱میلیون و ۷۰۰ شد من خودم کراتین کارم بنظرم باید نانوژل زده باشه براتون عکس موج دار الانتون رو بفرستین فقط اگ با کش با گیره بستین موج میفته داخل مو برید حمام بیایین درست میشه
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 من خودم کراتین کارم بنظرم باید نانوژل زده باشه براتون عکس موج دار الانتون رو بفرستین ف ... ااا اره با کش بستم اخه نگفتن بهم خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 من خودم کراتین کارم بنظرم باید نانوژل زده باشه براتون عکس موج دار الانتون رو بفرستین ف ... نانو ژل چیه خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
drdel عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 137 خراسان شمالی ۱و۷۰۰ موهام تا رو شونه هامه نمیدونم والا سه بار تو این دوروز اتو کشیدن لخت شد خو ... اول اینکه مو تا شونه رو خیلی ازتون گرفته بعد شاید بد خوابیدین موحالت گرفته دوش بگیر با حوله بپیچ دورش نمش رو بگیر سشوار بکش ببین هنوز موج داره یا نه
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 من خودم کراتین کارم بنظرم باید نانوژل زده باشه براتون عکس موج دار الانتون رو بفرستین ف ... به نظرتون گفته یه ماه دیگه بیا باز اونجا ترمیمش میشه۶۰۰ نمیشه خودم مواد بگیرم یکی دیگه بیاد بزنه ،به صرفه نیست اینطوری اخه فامیل ارایشگر داریم خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹
ladymoooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 371 اول اینکه مو تا شونه رو خیلی ازتون گرفته بعد شاید بد خوابیدین موحالت گرفته دوش بگیر با حوله ب ... دیروز خودش با سرم مو شست بعدش فقط سشوار گرفت لخت بود اومدم خونه خوابیدم موج داره خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹