2777
2789
انداخته بهت🤦‍♀️ شما باید شامپو و ماسک داخل حمام بدون سولفات استفاده کنی ک از برند ایرانی از ۳۰ توم ...

من از داروخونه قیمت گرفتم ۵۰۰بود که 

ماله من مارکه الیوه

خدایا یکروزی میخواهم جواب صبر هایم را بدی🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که موی طبیعی خیلی قشنگتره چرا میرین کراتین 

وقتی مو سوخته جز کوتاهی شما راهی میشناسین؟

فقط احیا و کراتین هست ک مورو درمان میکنه 

دهه ۵۰ نیست ک ...

همه چیز پیشرفت کرده زشته باموهای زبر و پشمالو بری بیرون

من خودم کراتین کارم بنظرم باید نانوژل زده باشه براتون  عکس موج دار الانتون رو بفرستین  ف ...

سلام عزیزم میشه سوال بپرسم. 

من ازابان کراتینه کردم به شدت سرم خارش داره کلافم کرده

الان فقط رنگ 

اگه قبلا دکلره نشده 

من خاویار تراپی میکنم ابریشم سازی درمان واحیا مو + صافی تا شونه اگ موهاتون پره ۱۵۰۰ میگیرم اگه مسیرتون به شیراز گرفت در خدمتم

رنگ و لایت داری؟

شما کراتین‌کارین؟ من ابجیمو مدل بردم استادم گفت از مواد هونه ما میزنه براش الان بعد هفته تقریبا خواهرم رفته حموم اومده میکه کامل خشک کردم نمیدونم پشت موهاشه ندیده خوب خشک نکرده یانه میگه یه کوچولو موج افتاده بنظرت درست میشه؟

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔

خانومای محترم.. کراتینه کردن مو خیلی چیز خطرناکیه.. کراتین خودش یه ماده سمی تو بدن هست ک در اثر تنفس سلولی ایجاد میشه و بدن اون رو دفع میکنه.. بعد شما میرین همون سم رو به موهاتون میزنین؟؟ بهتر نیس از روغن های طبیعی یا ماسک های موی طبیعی استفاده کنین؟؟

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
خانومای محترم.. کراتینه کردن مو خیلی چیز خطرناکیه.. کراتین خودش یه ماده سمی تو بدن هست ک در اثر تنفس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

ی نوع پروتئین اصلی موئه اندکی تفکر😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شما کراتین‌کارین؟ من ابجیمو مدل بردم استادم گفت از مواد هونه ما میزنه براش الان بعد هفته تقریبا خواه ...

اره اگه دیدی موج داره ها یکی دوماه بعد براش تمدید کن فقط پول مواد بگیر ازش 

ببین این هم کاراش خوب نبوده،هم ازت پول زیاد گرفته، ترمیم ۱ ماه دیگه چیه؟دیگه نرو،این تا مدت ها برات میمونه،فقط وقتی بلند میشه میری ریشه رو میزنی اونم کم کم بعد از ۳ یا ۴ ماه اونم به رشد موهات بستگی داره حتی بعضی ها بعد از ۷ یا ۸ ماه میرن، موهات باید لخت باشه این اصلا لخت نیست، سشوار بکشی صاف تر از این میشه، دیگه پیشش نرو، مواد کراتین و اون اتو خیلی قویه اگر زیاد بزنی موهاتو خراب میکنه، به هیچ عنوان یه ماه دیگه نرو،میری حموم موهاتو با شامپو بدون سولفات بشور و ماسک یا تو حموم یا بیرون حموم حتما بزن و بعد از گرفتن آب موهاتو با فاصله با سشوار خشک کن

اره اگه دیدی موج داره ها یکی دوماه بعد براش تمدید کن فقط پول مواد بگیر ازش 

الان من یه ماه دیگه برم واسه ترمیم اخه اخره موهام موج داره

ببین این هم کاراش خوب نبوده،هم ازت پول زیاد گرفته، ترمیم ۱ ماه دیگه چیه؟دیگه نرو،این تا مدت ها برات ...

اها پس نمیرم باش