2777
2789
از این ناراحتم ک هیچکی نمیدونه چ سختی هایی ک تو غربت نمیکشم

خب عزیزم

قطعااین قسط برای رفاه خودتونه ، دونستن یا  ندونستن قراره چه سودی برای بقیه داشته باشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
ما یه مثل داریم ک میگیم وقتی قدم بزرگ برمیداری منتظر پاره شدن خشتکتم باش اینو محض خنده ات گفتم ولی ...

دقیقا😂😂😂😂...ینی ی چیزی میگم ی چیزی میشنوید..قشنگ پدر جفتمون دراومده هووووف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم قطعااین قسط برای رفاه خودتونه ، دونستن یا  ندونستن قراره چه سودی برای بقیه داشته باشه

درسته آجی درست میگید شما ..ما برای رفاه خودمون برا آینده اینکارارو کردیم ...اما از این میسوزم ک همه فک میکنن ما پول پارو میکنیم وهمه جوره از ما انتظار دارن اونم آنچنانی

درسته آجی درست میگید شما ..ما برای رفاه خودمون برا آینده اینکارارو کردیم ...اما از این میسوزم ک همه ...

پر توقع بودن اون اشخاص دیگه مشکل خودشونه

شما بها ندید بهشون

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

پنج ملیون قسط تا سه سال آینده داریم ولی خداروشکر با تلاش و ایمان به خدا هیچ وقت لنگ نموندیم  هر بار که گیر میکنیم از یه جایی میرسونه که انتظارش رو نداریم 😊

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864