2777
2789

ماهم تا خرخره زیر قرضیم. ماهی ۱۰ میلیون قسط میدیم تا تونستیم خونه و ماشین بخریم. ولی اطرافیان{ خیلی معذرت میخام که رک میگم} فک میکنن ما پول میرینیم و همه توقعی از ما دارن در صورتی که با دوتا بچه کوچیک خرج و مخارج خودمونم به زور میرسونیم

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی وام بردارید کل بدهی تون رو بدین بد دیگ فقط ب بانگ سط بدین 

مام دنبال همین کاریم ماهی ۱۰ میلیون قسط خیلی سخته پرداخت کردنش بتونیم وام سنگین بگیریم نهایت ماهی ۳ ۴ تومن میدیم

ماهم تا خرخره زیر قرضیم. ماهی ۱۰ میلیون قسط میدیم تا تونستیم خونه و ماشین بخریم. ولی اطرافیان{ خیلی ...

وای خدا خیرت بده دقیقا عین ما بخدا فک میکنن ما همینجوری پول تولید میکنیم ‌...تازه ما دوباره در حال گرفتن ب وام دیگه هستیم

وای خدا خیرت بده دقیقا عین ما بخدا فک میکنن ما همینجوری پول تولید میکنیم ‌...تازه ما دوباره در حال گ ...

چجوری وام میگیرید ،از کدوم بانک 

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
وای خدا خیرت بده دقیقا عین ما بخدا فک میکنن ما همینجوری پول تولید میکنیم ‌...تازه ما دوباره در حال گ ...

مام هی میگیم این تموم شه دیگه نمیگیریم باز یکاری پیش میاد مجبوریم بگیریم. خیلی سخت شده زندگیا

چجوری وام میگیرید ،از کدوم بانک 

ما همه وامامون یا خونگیه یا قرض الحسنه. بانک خیلی سود داره ولی داداشم بانک ملی و ملت و سپه و مهر ایران وام سنگین گرفته تا حالا

2790
2778
2791
2779
2792