2777
2789
نه پارکینگ نبود تو کوچه بود کلی وسیله از خودمون و امانت از کسی هم داخل صندوقش بود

آخی عزیزم 

.اشکال نداره اتفاقیه ک افتاده فدات

تنتون سالم باشه عزیزم 

پیش میاد این اتفاقات 

فقط بدونید الان دیگه مملکت انقد دارن بدبختی میکشم ک ردن ماشین تو کوچه خیابون آخرش این میشه آجی 

من میخوام 200 وام بگیر ماهی چقد باید بدم.. شما می ذونین

ببین عزیزم اول برید بانک اونجا باید حساب داشته باشید بعد پول میخوابونید حالا ب هرمقداری...چند ماه بزارید تو بانک بعد باهاش کار کنید بزارید گردش حساب داشته باشید

تا چن ماه ک وامتونو نیاز دارید ...پولی ک میخوابونید و مقداری ک بعد از چن ماه میخوابید ازش بردارید بیشتر بستگی ک گردش حسابتون داره....دوتا ضامن میخواد ...ولی معمولا اونقدی ک میخوابونید همون قدم بهتون میدن 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=274713536]بسلامتی عزیزم،درسته سختی میکشین،ولی ارزشو داره👌[/QUOTE

سلامت باشی عزیزم ممنون...اره واقعا...درسته سختی میکشیم ولی در عوض هرروز نفس راحت میکشم ..قسطا ی روز تموم میشه و من روزای خوبم تازه شروع....برای همه این حال خوبو امیدوارم

[QUOTE=274713536]بسلامتی عزیزم،درسته سختی میکشین،ولی ارزشو داره👌[/QUOTE سلامت باشی عزیزم ممنون...ا ...

🌹✌️😊

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بله عزیزم دوتا ضامن میخواد ...۴درصده سودش...پول میخوابونید باهاش کار میکنید تا چند ماه برابرش بهتون ...

عزیزم ضامن چی میخواد کارمند؟؟؟؟

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
2790
2778
2791
2779
2792