2777
2789
عنوان

یکی ارومم کنه😭

546 بازدید | 34 پست

شوهرم کلی عیب الکی گذاشت روم و جلوی همه اقوامش گف ( توتاپیکای قبل هست) 

سه ماهه عقدم قراره جدا شیم

بعد دو هفته دیروز پیام داد بیا از نو بسازیم من دوستت دارم میدونم حرفاش از ترس مهریه س

خانوادم اصرار دارن ک این مرد زندگی نیست

خواب بودم یهو از استرس و ناراحتی زیاذ بیدار شدم دیگ نمیتونم بخوابم

دلم گرفته واسه زندگیم ک نابود شد 

واسه قلبم ک شکست

واسه ابرویی ک برد

واسه اعتمادی ک از دست رفت و من دیگ نمیتونم ب هیچ پسری اعتماد کنم، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمان ک بگذره درست میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم چندساله ازدواج کردی؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

تایپیک قبلیتو خوندم یه چیزیو با قطعیت میگم گوه خورده بذار گمشه ، لیاقتتو نداره من هم چاقم هم یخورده رشت شدم ولی شوهرم بااینکهدلش میخاد لاغر شم اما سعی میکنه که واقع بین باشه .اون تورو نمیخاد بهونه الکی میاد بذار بره گمشه اون لاایق تو نیست

ببین هر اتفاقه بدی که تو زندگی ادم میفته یه دوره هست که باید حتما بگذرونی و نمیتونی ازش فرار کنی اولین دوره جوری هست که همش خودت و سرزنش میکنی یا یه جور میخوای توحیه کنی بعد دوره سوگ میشه که گریه میکنی بعد کم کم فراموش میکنی نگران نباش اگه همسرت خوب نیست احساس میکنی نمیتوتی رامش داشته باشی اول خودت و از این خلاص کن قبلش یه دفتر بیار واسه خودت ایندت تو این زندگی بنویس بعد بیا ایندت تو زندگی طلاقم بنویس نگاه کن کدوم واست قابل تحمل تره 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

یه لگد بزن در کو.نش از زندگیت بندازش بیرون. به سال نکشیده میشی همون آدم قبل. خداروشکر خانوادت عاقلن،، اگه مجبور بودی ادامه بدی، بدو ن حمایت خانواده،،اون موقع بود که باید به حالت گریست.

الان زود اوکی میشی. راهتو بساز،، هر خری هم تو زندگیت راه نده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم