2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چیکارکردی رفتی دفترخونه؟ ی وکیل بهم گفت خیلی طول میکشه بایدمرد بیاد برا بله طلاق 

توافقی خیلی راحته ک

خب اسمش روشه توافقی باید همسرتون باشن حتما

شرایط الان نمیدونم اما چندسال پیش ک مشاوره بودم سه جلسه مشاوره میرفتید بعدش تست بارداری و تمام

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
انشاالله ک براتو سراسر خیر باشه قشنگم دلیلت چی بود

فدات بشم ،باهمسرم تفاهم نداشتیم ،دهن بین و بچه ننه بود، بیکار بود متاسفانه چشمش ب دست بقیه بود و درامدی نداشت، افسردگی داشت 

سلام گلی کارت چیشد عزیزم

سلام عزیزم خوبی ، پروندم اومده صب رفتم درخواست اجرائیه دفترخونه گرفتم فردا صبحم میرم ازدادگاه بگیرم نامه رو ،ببرم دفترخونه ،منتها دوتا اخطاری ک ب مرد میدن و اخوند دفترخونه گف ۱۷روز ،درحالی ک من ی هفته میدونسم 

سلام عزیزم خوبی ، پروندم اومده صب رفتم درخواست اجرائیه دفترخونه گرفتم فردا صبحم میرم ازدادگاه بگیرم ...

من درخواست اجراییه نداشتم فقط گواهی قطعیت گرفتم .اره برای منم دوتا اخطار دادن که دوتا هشت روز کاری طول میکشه عزیز.

من درخواست اجراییه نداشتم فقط گواهی قطعیت گرفتم .اره برای منم دوتا اخطار دادن که دوتا هشت روز کاری ط ...

بله عزیزم منظور منم دقیقا همین مراحل انشالا 23اسفند دفترخونه و تموم🥰