2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم .همچنین عزیزم 

سلام عزیزم خوبی ، من رفتم دفترخونه و طلاق تموم ،،،باورت میشه باید هفده روز منتظر میموندم ک دوتا اخطار بدن بهش ،ولی قاضی نامه حق وکالت امضا داد بهم 🤣🤣🤣دیگه شوتی رفتم ازمایش دادم ،شاهدامو بردم امضا زدن 

سلام عزیزم خوبی ، من رفتم دفترخونه و طلاق تموم ،،،باورت میشه باید هفده روز منتظر میموندم ک دوتا اخطا ...

سلام عزیزم عه جدی خب خداروشکر راحت شدی .منم شنبه میرم .انشاالله خوشبخت بشی گلم.خودت با قاضی حرف زدی حق امضا داد

سلام عزیزم خوبی ، من رفتم دفترخونه و طلاق تموم ،،،باورت میشه باید هفده روز منتظر میموندم ک دوتا اخطا ...

من جاتو باشم به اون وکیل خنگ میگفتم که پس چرا تو میگفتی باید مرد حتما طلاق بده 

.

سلام عزیزم عه جدی خب خداروشکر راحت شدی .منم شنبه میرم .انشاالله خوشبخت بشی گلم.خودت با قاضی حرف زدی ...

فدات بشم ،اره گلم رفتم صبی صبت کردم ک تومیدونی طرف من نمیاد پس نامه بده بهم ک من دوسه هفته دیگم اسیر نباشم دیگه قبول کرد ی چنتا جعبه باقلوای توپم بردم براشون 🙂

من جاتو باشم به اون وکیل خنگ میگفتم که پس چرا تو میگفتی باید مرد حتما طلاق بده  .

اره توروخدا میبینی چقد خون ب دل من میکردن دشمنام ،،،این وکیل دوست فابریک زن داداشم بود عمدی اینارو میگفت زنیکه بیشعور

فدات بشم ،اره گلم رفتم صبی صبت کردم ک تومیدونی طرف من نمیاد پس نامه بده بهم ک من دوسه هفته دیگم اسیر ...

خوب گفتی .نه من دیگه با قاضی حرف نزدم .مشخصه نمیان واسه اینکه پول نده 

خوب گفتی .نه من دیگه با قاضی حرف نزدم .مشخصه نمیان واسه اینکه پول نده 

کاش با قاضی حرف میزدی البته دیگه مال توام تموم راحت میشی ،قاضی من خیییییلی دلش برا من کباب بود خیلی انسان شریفی بود هربار میرم دفترش میگف تو کوه طلایی حیفی 🤣🤣🤣🤣