2777
2789

من خیلی فشار رو لگنمه وکمر درد جوری که شبها چنبار ازدردش وپهلو ب پهلو شدن بیدارمیشم ومینالم طبیعیه این حجم ازدرد؟ معذرت میخوام فشار لگنم ب واژن میزنه ۲۷هفتمه تقریبا دوسه هفتس این دردارو دارم وهی بیشتروبیشتر میشه، راهی هست واسه تسکین دردش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

من ۱۴ هفته ام از ماه دوم درد واژن و باسن و کشاله ران دارم بالش نشیمن گرد استفاده میکنم 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۴هفتمه و بدتر از شمام  طبیعیه عزیزم قرص نخوری سرخود من حتی کف پاهامم دردمیکنه تحمل فقط

ممنون عزیزم چقد راه مونده هنوز☹️

یه سوال من موقعی از جام بلند میشم بعد نشیتن احساس میکنم تو رحمم سفت شده این طبیعیه؟ ۱۴ هفته ام

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

عزیزم طبیعی کمرتو سفت ببند ک تا 6 ماه بعد از زایمانت هم این درد لگن و کمررو داری

باچی ببندم گلی؟ من بعد زایمان اولم افتادگی گرفتم بعد۳ماه میرم عمل میکنم ینی به این زودیا خوب نمیشم😒

البته من نزدیک ۳۰ کیلو اضاف کردم

بچتون دختره یاپسر؟منم سرپسرم۳۲کیلو اضافه کرده بودم اما اینیکی ۹کیلو کم کردم والان ۶کیلو اضافه کردم یماهه نرفتم فردا میرم بهداشت هم جواب ازمایش تست گلوکز هم نوارقلب ووزن دارم

اره طبیعیه ،من طولانی بشینم خیلی دردم زیاد میشه ،رو زمین ک اصلا نشین ،رو مبل هم سعی کن طولانی نشینی ...

مرسی عزیزم اره جونم به بالشت بنده انشالله زودتر براهممون بگذره بسلامتی

بچم پسره چن وقت بعد زایمان کم کردی؟

همون بعد زایمان۱۰کم کردم سری ماه کم کردم وبعدشیردهی هم که لاغرشدم