2777
2789

چی زدی؟؟؟

مگه شما تو همه تاپیکها نمیگفتن از فلان جاشیر بز بخرین؟؟

بذار اسکرین برات بفرستم که همه بدونن من حرف بی حساب نمبزنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی دیوار 

بزن ببین پیدا میشه حتما

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
چی زدی؟؟؟ مگه شما تو همه تاپیکها نمیگفتی از فلان جاشیر بز بخرین؟؟ بذار اسکرین برات بفرستم که همه ب ...

من یک کودک هفت ساله داشتم  که  دیابت داشت یک پزشک توصیه به خوردن  شیر و بخصوص دوع بز برای یک دوره یک ماه واقعا معجزه کرد و پسرم دیابتش تقریبا کنترل شده است. البته شیر از هرجایی توصیه نمی کنم من از یک مزرعه بنام مزرعه شیر بز مروگل که مربوط به یک دکتر مهبودی که خیلی قابل اعتماد است تهیه کردم

من یک کودک هفت ساله داشتم  که  دیابت داشت یک پزشک توصیه به خوردن  شیر و بخصوص دوع بز ...

الله اکبر

کاربرها رو چی فرض کردین؟؟؟

شما و استارتر هردو میخواین اون مزرعه شیر رو تبلیغ کنین فکر کردین ما متوجه نمیشیم؟؟؟؟؟

الله اکبر کاربرها رو چی فرض کردین؟؟؟ شما و استارتر هردو میخواین اون مزرعه شیر رو تبلیغ کنین فکر کر ...

فکر کنم یک نفره که دو تاکاربری داره

تاپیکاشون فقط در مورد شیر بزه😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فکر کنم یک نفره که دو تاکاربری داره تاپیکاشون فقط در مورد شیر بزه😂

آره چقدر هم تابلو تبلیغ میکنن😕😆

آره چقدر هم تابلو تبلیغ میکنن😕😆

اوج خلاقیت هاشون😂😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اوج خلاقیت هاشون😂😂😂

تو خیییییییییلی ازتاپیکها دیدم کامنت گذاشته شیر بز و اون مزرعه شیر رو تبلیغ کرده، 

حتی تو تاپیک خودمم کامنت گذاشته بود که از همون تاپیک خودم اسکرین گرفتم گذاشتم

تو خیییییییییلی ازتاپیکها دیدم کامنت گذاشته شیر بز و اون مزرعه شیر رو تبلیغ کرده،  حتی تو تاپی ...

واقعا خیلی خوب متوجه شدید و دستشونو رو کردید

کارشون توهین به شعور کاربراست

واقعا خیلی خوب متوجه شدید و دستشونو رو کردید کارشون توهین به شعور کاربراست

نمیدونم چرا بعضیها انقد بی وجدانن حاضر میشن واسه تبلیغ **و حالا به هر نحوی پول گرفتن** هرکاری کنن