2777
2789
اخه این ۱۰۰تومن کل سرمایه امونه میخوایم خیلی سود کنیم الان یکی گفت طلا کم اجرت یکی گفت طلای اب شده ی ...

چرا شمش نمیخرین؟ شمش های گرمی..۲۴ عیار هستن و سود دهی نسبتا خوبی دارن اجرتشون کمتره مهم تر از همه حباب سکه رو ندارن 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اعتماد نکن اگر نیست میخوای پولتم خرج نشه همون پارسیان بخر ببین اگر کارکرده پیدا نکردی

پارسیان شما تاحالا داشتین؟فروختین؟من قصدم اینه خورد خورد بخرم بعد بدم طلا زینتی بگیرم

عزیزم طلا ابشده چون اجرت نداره قطعا موقع فروش نسبت به طلای نو و حتی دست دوم ضررش کمتر و حتی اگه دراز ...

طلای کارکرده سود پایین ۳ درصد مثلا خیلی خوبه میتونه ازشم استفاده کنه

پارسیان شما تاحالا داشتین؟فروختین؟من قصدم اینه خورد خورد بخرم بعد بدم طلا زینتی بگیرم

اره ولی همشو کادو دادم اگر بلند مدت نگهداری خوبه ماهی چقدر میخوای  پس انداز کنی

اخه این ۱۰۰تومن کل سرمایه امونه میخوایم خیلی سود کنیم الان یکی گفت طلا کم اجرت یکی گفت طلای اب شده ی ...

طلای آبشده کم ضررترینه 

اگه میخوای از طلا هم استفاده کنی طلای کم اجرت بگیر 

در شرایط کنونی سکه ریسک داره

چنده شمش؟

از نیم گرم داره تا به بالا..شما که پولت نسبتا زیاده گرم های بالا بگیری اجرتش کمترم هست و کوتاه مدت سود میده بهت من چند باری از مهر گلد خرید کردم..اگه خواستی پیجشو بدم برو قیمتاشو ببین تو هایلایتای پیجش هست واتساپم پیام بدی راهنماییت میکنن

طلای آبشده کم ضررترینه  اگه میخوای از طلا هم استفاده کنی طلای کم اجرت بگیر   در شرا ...

گلم مطمئنی دیگه میخوایتیم ماشین بخریم وام سنگین برداشتیم با ۱۰۰تومن ماشین نمیدن من گفتم طلا هپسرم گفت سکه مطمئن باشم دیگه