2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا الان ۱۰ گرم طلا رو ببریم طلا فروشی چطوری قیمتش رو حساب میکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
طلا از بازار ۳ درصدم میدن النگو کم اجرت ۵ درصد هم دارن

عزیزم میشه راجب پارسیان هم یه راهنمایی بکنید خریدنش ضرره؟؟یا اینکه خوبه آدم بخره بزاره کنار به عنوان پس انداز..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
عزیزم میشه راجب پارسیان هم یه راهنمایی بکنید خریدنش ضرره؟؟یا اینکه خوبه آدم بخره بزاره کنار به عنوان ...

طلا کارکرده ریز بخری بهتره مثلا من انروز یه گوشواره ۸۰۰ سوتی خریدم میصرفه 

طلا کارکرده ریز بخری بهتره مثلا من انروز یه گوشواره ۸۰۰ سوتی خریدم میصرفه 

چقدر شد ۸۰۰ سوت؟ آخه تو شهر ما طلا دست دوم نمیفروشن متاسفانه..اما یه سایتی هست مال طلا فروشیه زهره شاید شماهم شنیده باشید که قلک طلا دارن مثلا در حد توانت طلا کارکرده اینا میخری بعد که جمع شد زیاد شد بهت طلا نو میدن اما اینو شک دارم نمی‌دونم بخرم یا نه..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
سود داره؟

عزیزم طلا ابشده چون اجرت نداره قطعا موقع فروش نسبت به طلای نو و حتی دست دوم ضررش کمتر و حتی اگه دراز مدت نگه دار سود بیشتری هم داره 

البته حداقل مبلغ برا خرید طلای آبشده ۵۰مبلیون تومن باید باشه

من از دوست طلافروش همسرم پرسیدم و‌گفت سکه تازه اونم سکه تمام بهار میگفت ضررش موقع فروش از طلا کمتره ...

اخه این ۱۰۰تومن کل سرمایه امونه میخوایم خیلی سود کنیم الان یکی گفت طلا کم اجرت یکی گفت طلای اب شده یکی گفت سکه موندم کدوم؟

چقدر شد ۸۰۰ سوت؟ آخه تو شهر ما طلا دست دوم نمیفروشن متاسفانه..اما یه سایتی هست مال طلا فروشیه زهره ش ...

نه اصلا اعتماد نکن اگر نیست میخوای پولتم خرج نشه همون پارسیان بخر ببین اگر کارکرده پیدا نکردی