2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست
اسی ببین حست چی میگه.احساس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه. منم شک داشتم به شوهرم.اما هیچ چیزی ازش نمیدیدم. ...

نگا راستش رو بگم...شوهر من روابط عمومی بالایی داره و متاسفانه مجردی شیطون بوده..حس میکنم کسی هست از سر شیطنت نه عشق و اینا..شایدم فقط دارم خودم رو گول میزنم چون دوستش دارم

چقد جالب ك خود خانما اكثرا با خيانت كنار اومدن با اين كامنتا ك خوندم پول داشته باش هر غلطى خاستى بكن ...

دقیقاً.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا از نظر روحی تحمل میکنی؟میدونه که میدونی؟

ازنظر روحی داغونم همش فکر و خیال میکنم.هی به خودم میگم بیخیال باش ولی باز فکرش میاد به سرم و گریه میکنم.میدونه میفهمم ولی انکار میکنه میگه همچین چیزی نیس

درمورد اشپزی سوال داشتید درخدمتم
چقد جالب ك خود خانما اكثرا با خيانت كنار اومدن با اين كامنتا ك خوندم پول داشته باش هر غلطى خاستى بكن ...

اینجور هم نیست

بعضی خانما به تو سرس خور بودن عادت کردن

یا بهونه بچه میارن

یا حمایت مالی ندارن

یا خانواده خوبی ندارن

خودشون سعی بر ساختن زندگی ندارن

کل زندگیشون بهانه ست

وگرنه خیانت بخشیدنی نیست اصلا

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
دقیقا فکر میکنم مهم نیست اما یکدفعه بدنم عرق میشینه یخ میکنم حالم بد میشه

اره مثل من میخام بیخیال باشم.ولی یهو رفتاراشو زیر نظرمیگیرم که بفهمم چت میکنه یانه

درمورد اشپزی سوال داشتید درخدمتم

نه من دلیل دودلیم پول نیست بچه هست وگرنه من خودم خداروشکر شغلم خوبه و پول دارم

بنظرم برو مشاور فقط همین اما یه مشاور درست وحسابی

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
نه من دلیل دودلیم پول نیست بچه هست وگرنه من خودم خداروشکر شغلم خوبه و پول دارم

اگه پول داری جدا شو

چرا باید مرد خیانت کارو تحمل کنی؟

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

هیچکس کنار نمیاد آقای محترم.اونایی هم که اینو میگن یه مشت بچه سالن.هییییچکس با خیانت کنار نمیاد اما وقتی تو کشوری باشی که قانونش پشت مرد باشه زن چی از دستش بر میاد هزار و یک دلیل داره که یک زن بشینه و تن به جدایی نده اما هیچکدومش دلیل بر این نیست که زن قبول کرده باشه.چرا اینقدر خیانت زیاد شده؟دلیلش زنا نیستن.دلیلش مردای هرزه ای هستن که با وجود زن و بچه بازم بوالهوسن سیر مونی ندارن.از اونور زن وقتی بدونه مردش هرز میره و خیانت میکنه پایبند زندگی نمیشه.دل به زندگیش نمیبنده.هزار جور دیگه تلافی میکنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند