2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست
شوهر

عزیزم در مرحله اول یه پیام خیانت رو اثبات نمیکنه

شما نوزاد داری فکرتو درگیر نکن

اگه چیزی باشه نشونه های دیگه هم پیدا میشن

اگه خیانت خط قرمزته و اصلا نمیتونی کنار بیای و میتونی یه بچه رو تنها بزرگ کنی با همه چالش هاش حواس جمع تر باش و چیزی دیدی اقدام کن

اما اگه شرایط جدایی نداری دنبالش نرو و سعی کن شک رو از دلت بیرون کنی و هر اتفاقیم افتاد واست مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم خیلی کوچیکه دلم میسوزه

دلت نسوزه

شوهرت لیاقت بچه رو نداره

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
نگا راستش رو بگم...شوهر من روابط عمومی بالایی داره و متاسفانه مجردی شیطون بوده..حس میکنم کسی هست از ...

دقیقا منم شوهرم کارش جوریه که تمه جور زنی تو کارش هست البته خیلیاشون از اکن اویزونان.منم فقط چتاشو دیدم که مسدودشون کرده بود متاسفانه نفهمیدم خودش در جواب چی گفته چون پاک کرده بود نمیدونم اما اگر به گذشته بر میگشتم کنکاش نمیکردم که بفهمم.خیلی سخته خیلی.از یه طرفم باز میگم بهتر شد که فهمیدم چون رویه ی زندگیمو تغییر دادم.اما خودم و روحم نابود شد.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
مثل منی منم دوستش خیلی دوستش دارم

ببین من بعد زایمان همسرم همون‌جوری هی شک میکردم بهش مثلا اگه نت خراب میشد پی‌ام رو دیر سین میکرد هزار و یک فکر می اومد ب‌سرم بنظرم ک متوجه شدم افسردگی بعده زایمان گرفتم با اینکه حاملگی خیلی خوبی داشتم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
شهر من پدر خیلی خوبیه،اما اگه جدا بشم می‌ره خارج و بچم بی پدر میشه..فقط برا این دودلم

مطمئنی ب خودت دروغ نمی گی و واقعا ب خاطر این دودلی ؟ 

شاید چون پول و موقعیت داره و بهت حس تکیه گاه بودن میده نمی تونی ازش جدا شی 

من اصلا در مورد زندگیت و جداییت نمیتونم نظر بدم فقط میدونم وابستگی زیاد ب هرچیز و هرکس قطعا در ده و باید درمان شه 

عزیزم در مرحله اول یه پیام خیانت رو اثبات نمیکنه شما نوزاد داری فکرتو درگیر نکن اگه چیزی باشه نشون ...

بخاطر بچم ...چون میدونم پدر خوبی هست دلم نمیاد از پدر داشتن محرومش کنم..اما واقعا خودم داغون میشم

مادرشوهرم اینا مهمونم بودن

خب دیگ گذشته نمیتونی ثابت کنی

الان حواست بش باشه

ازون لحاظ میگم خیانت نکنه ک خدایی نکرده مریض نشی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چقد جالب ك خود خانما اكثرا با خيانت كنار اومدن با اين كامنتا ك خوندم پول داشته باش هر غلطى خاستى بكن ...

آقای محترم

من دوتا بچه دارم 

شوهرمم پول نداره

خیانتم کرد

آپشنش اینه که بابای خوبیه

چرا باید از نعمت پدر محرومشون کنم

اگر بچه نبود یک ثانیه معطل نمیکردم

بخاطر بچه باید بجنگی و بگذری