2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست

خب باید همون موقع ازش میپرسیدی.الان هرچی ام بگی حاشا میکنه و توجیه 

پس بی فایده س

زندگیتو کن اگ بازم چیزی دیدی بهش بگو

ولی غیرمستقیم بش بفهمون ک خیانت خط قرمزته و اینا

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقبقا حرف دل من زدی. .ترسم از همینه....کنکاش کنم و جرات جدایی نداشته باشم

خودت میگی جدا بشه بچه رو هم میزاره میره،بنده خدا چه اعتباری به این آدم هست که الان نره فردا پس فردا،وقتیکه بخاطرت دست از خیانت نکشه وقتیکه بخاطر بچه ش اینجا نمونه🤔

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
خودم رو بزنم به خری...حتی دیشب فهمید من شک کردم اینقدر مهربونم شد یکدفعه

اگه بو برد باهاش حرف بزن بگو بیا بهم بگو چ انتظاری ازم داری ک نتونستم براورده کنم تا رو خودم کار کنم تا زندگیمون دوباره خوب بشه

بچت چی؟بی پدر بشه؟

مردی که خیانت میکنه لیاقت بچه رو نداره

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
طلاق می گیرم.چرا همیشه زن باید برای بچه هاش از خود گذشتگی کنه؟؟اگه این جوره اون مرد هم موقع خیانت بچ ...

شهر من پدر خیلی خوبیه،اما اگه جدا بشم می‌ره خارج و بچم بی پدر میشه..فقط برا این دودلم

خودت میگی جدا بشه بچه رو هم میزاره میره،بنده خدا چه اعتباری به این آدم هست که الان نره فردا پس فردا، ...

این حدس من هست..چون قصدش اینه با هم بریم چند سال دیگه...میگم اگه جدا بشیم حتما میره

چقد جالب ك خود خانما اكثرا با خيانت كنار اومدن با اين كامنتا ك خوندم پول داشته باش هر غلطى خاستى بكن ايول دستتون درد نكنه با اينكه آقام ازين كامنتا شاخ در اوردم وقتى خود تو همچين فكرى ميكنى و باهاش كنار مياى بنظرت اون مرد عوضى چى با خودش فكر ميكنه 

خيانت خيانت هس زن و مردم توش نداره فك كن ادم زنش بهشخيانت كنه چه حالى ميشه بعد ميان ترويج ميكنن ميگه سرتو بكن توى برف مثل كبك واى دلمميخاد سرمو بكوبم ب ديوار  لعنت ب فقر

واقعا هر چى سر شما خانماى ايرانى مياد بعد ميگين مرد فلان وقتىخودتون كنار مياين چه انتظارى از ي مرد هرزه دارين

كاربر آقا هستم
واقعا خودمم همین فکر میکنم..میگم حداقل با پولش خوش باشم و بیخیال

اسی ببین حست چی میگه.احساس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه.

منم شک داشتم به شوهرم.اما هیچ چیزی ازش نمیدیدم.

متاسفانه چند روز قبل یکسالگی پسرم فهمیدم که خیانت میکرده.الان یکسال گدشته تو دلم چالش کردم.فعلا نمیتونم جدا بشم.اما دارم پول جمع میکنم یه کاری هم شروع کردم که درامد داشته باشم.تا چند وقت دیگه سند خونه به اسمش میشه بعدش شکایت میکنم و مهریه و نفقه ازش میگیرم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
شهر من پدر خیلی خوبیه،اما اگه جدا بشم می‌ره خارج و بچم بی پدر میشه..فقط برا این دودلم

پس خوب نیست که بعد از طلاق میره خارج....وگرنه خیلی از پدرا بازم بعد از طلاقشون حواسشون به بچه شون هست و پدر بودنشون یادشون نمیره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//