2777
2789
چندروز نخور درست میشه من چندروز پیش تولد پسرم بود کیک خامه ای هم خوردم قرص زنوز خوردم همش دفع شد زیا ...

الان یک هفتس رفتم تو کار رژیم ولی طاقت نمیارم خیلی گشنم میشه همش هوس یه جیزی مکنم راستی

ساعت چند ناهار میخوری؟ ساعت چند تخم مرغ؟! تخم مرغ 2عدد میخوری؟! 

صبحانه چایی نهار هرچی بود شام نمبخورم تاالان ۸ کیلو کم کردم البته یکماهه

چه خوب من تو یه ماه دوکیلو کم کردم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن صبحونه میخورم ن شام فقط نهار میخوردم خیلی کم تو ی هفته دو کیلو کم کردم ولی دیروز رفتم دکتر تغزیه گفت اشتباه بوده رژیمت ک اینا و خو برنامه بم داد

از امروزم شروع کردم😁🩵

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)

من یه ماهه شروع کردم وزنم کم پایین میاد ولی دورکمرم ۶سانت کوچیک شده.دوس دارم وزنم سریع بیاد پایین.۱۵ کبلو اضافه دارم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
ن صبحونه میخورم ن شام فقط نهار میخوردم خیلی کم تو ی هفته دو کیلو کم کردم ولی دیروز رفتم دکتر تغزیه گ ...

خوشم از رزیم دکترانمیاد فقط طبق برنامه باید بخوری اصافه نه من این ی ماهه همچی خوردم ولی کم حتی چیپسو پفک بیسکویت

اصلا همیت نده من خودمومشعول میکنم هواسم پرت میشه یادم میره گشنگی

چطوری هواستو پرت مکنی؟ لطفا به سوالای قبلیم هم جواب بده میخام رژیم شما را بگیرم

ببخشید اصلا میشه از اول صبح ک بیدار میشی تا اخر شب ک مخای بخابی بنویسی توی یه تاپیک ک چه چیزی مخوری چقدر میخوری و چه ساعتی مخوری؟! 

در کل دستور رژیمو بهم بده،💏😂