2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 42 پست
واااا اولین بار شنیدم  اخلاقش همیشه تند وبده؟؟ کار و درامد خونه ماشین داره؟؟

اخلاقش خوبه کارو درامدشم خوبه ماشینم داره ولی میگ زبون میزنی دست خودم نیست عصبی میشم دست روت بلن میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی ناراحتم و مشکلی شبیه مشکلات تو دارم  البته تو ساختمون خانواده شوهرم زندگی میکنم بی ن ...

وای درکت میکنم.خیلی سخته با خونواده شوهر.منم خیلی مشکلات فراوان داشتم دلم خون.

وای درکت میکنم.خیلی سخته با خونواده شوهر.منم خیلی مشکلات فراوان داشتم دلم خون.

شدم ی ادم افسرده ک هیچ انگیزه و امیدی نداره یک سره تو خونه با دخترم میگذرونم شبا دیرمیاد میگ بخلطر شماتا دیروقت کار میکنم ک کم و کسری حس نکنین

منم خیلی ناراحتم و مشکلی شبیه مشکلات تو دارم  البته تو ساختمون خانواده شوهرم زندگی میکنم بی ن ...

همون بهتر ک بچه نداری من احمق گول روزای خوبشو خوردم بچه اوردیم دلم ررا دخترم کبابه یکیال و سه ماهشه پرخاشگرشده داد میزنه دندوناشو بهم فشار میده منو چنگ میکشه خودم ک بدرک شدم ی ادم منزوی و افسرده دخترم این وسط تباه میشه

شدم ی ادم افسرده ک هیچ انگیزه و امیدی نداره یک سره تو خونه با دخترم میگذرونم شبا دیرمیاد میگ بخلطر ش ...

خونوادت نزدیکن بهت؟اگه هستن پیش اونا هم برو.یا با دوستات رفت و امد کن.سرتو گرم کن وقتی اون از خودش نمیفهمه.

خونوادت نزدیکن بهت؟اگه هستن پیش اونا هم برو.یا با دوستات رفت و امد کن.سرتو گرم کن وقتی اون از خودش ن ...

اصلا انگیزه ای برا رفت و امد ندارم دوس دارم تنها باشم بس ک موندم خونه فک میکنم دیگ جایی نمیتونم برم مادرم ی کوچه بالاتر از ماهستن

اخلاقش خوبه کارو درامدشم خوبه ماشینم داره ولی میگ زبون میزنی دست خودم نیست عصبی میشم دست روت بلن میک ...

حالا یه مدت اصلا پاپیچش نکن 

چون اون عادت کرده که تو ازش سوال میکنی

کلا بزن در بیخیالی با دخترت خوش باش میاد سمتت

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اصلا انگیزه ای برا رفت و امد ندارم دوس دارم تنها باشم بس ک موندم خونه فک میکنم دیگ جایی نمیتونم برم ...

نه سعی کن رفت و امد کنی واقعا حالت بهتر میشه منم یک دختر پنج ماهه دارم و دو هفته خونه مامانم نرفتم داشتم دیوونه میشدم.وقتی میرم کلی روحیم تغییر میکنه.

اوخی عزیزم.به فکر دختر کوچولوت باش گناه داره اون طفل معصوم چه تقصیر داره میدونی چقد دعواهاتون روش تا ...

از زندگی من خبر نداری میگی کوتاه بیام من تو جوونی شدم ی ادم تنها و افسرده کارم شده اشپزی و خونه جارو کردن اگ دخترم نمیبود ک من هزار بار مرده بودم ازاین وضع زندگیم

نه سعی کن رفت و امد کنی واقعا حالت بهتر میشه منم یک دختر پنج ماهه دارم و دو هفته خونه مامانم نرفتم د ...

اتفاقا مامانمم میگ چرا نمیای اصن اخه زده کل صورتمو ترکونده هم پاره شده پیشونیم هم باد کرده چجوری برم اخه؟؟

حالا یه مدت اصلا پاپیچش نکن  چون اون عادت کرده که تو ازش سوال میکنی کلا بزن در بیخیالی با دخت ...

دیگ ازش بدم اومده خیلی دوسش داشتم خیلی وابسته ش بودم ولی اینقد ک هی کتکم زده از چشمم افتاده

از زندگی من خبر نداری میگی کوتاه بیام من تو جوونی شدم ی ادم تنها و افسرده کارم شده اشپزی و خونه جارو ...

باور کن ما هم مشکلات داریم.ولی مجبوریم یک سری چیزا رو کوتاه بیایم یعنی نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه.منم خودم تقریبا افسردگی بعد زایمان گرفتم حالم خیلی خراب بود خیلی گریه میکردم.از همه چیز و همه کس ناراحت میشدم.کم کم حالم بهتر شد.البته من هیچ دوستی ندارم و فقط با خونوادم رفت و امد میکنم.