2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 42 پست
عزیزم خیلی سخته اینطوری زندگی کردن  نمیپرسم علتش چیه اما پیشنهاد میدم تلاش کنی برای زندگی بهتر ...

مشاوره رفتیم خر کدوممون جدا جدا بعد ک رابطمون خوب میشه ولش میکنیم زنگ میزنن ک بیاین ادامه مشاوره جفتمون پشت گوش میندازیم 

الهی عزیزم.خبر دارن که شوهرت دست به زن داره؟

شوهرم ظاهرا اینقد خوب و متشخصه ک هیچ کس باورش نمیشه ی بار ب ابجیم میگم ک محمدجواد منو میزنه میگ نزن این حرفارو چرا دروغ میگی ....فک کن تااین حر باورش دارن ک فک میکنن من دروغ میگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن ما هم مشکلات داریم.ولی مجبوریم یک سری چیزا رو کوتاه بیایم یعنی نزاریم کار به جاهای باریک کشی ...

بخدا کوتاه میام همیشه خیلی با رفیقاش میگرده زک سره یا بیرون یا هیئت یا جشن و فلان... من یکسره خونه م شدم مثل بچه های عقده ای ک ی بار ببره منو تا ی جایی ذوق مرگ میشم

بخدا کوتاه میام همیشه خیلی با رفیقاش میگرده زک سره یا بیرون یا هیئت یا جشن و فلان... من یکسره خونه م ...

البته مرد اگه اهل رفیق بازی شدید باشه برای خونوادش یکسری دردسر هم درست میکنه.

جدی.اره راست میگی بعضیا خیلی مردم دارن و ادم فکرشم نمیتونه بکنه.

مامانم ک اینقد شوهرمو قبول داره اگ بگه الن ظهره میگ هرچی محمدجواد بگه همونه . درکل مرد خوبیه مومنه نماز خونه مهربونه کاریه  ولی همین ک وقتی عصبی میشه میزنه خیییییییلی بده وقتیم میزنه اصلا دست خودش نیست از زورش بیخبره میزنه ک ی طرف بدنم ناکار میشه یا سرمو میکوبونه ب دیوار یا بالگد میزنه 

البته مرد اگه اهل رفیق بازی شدید باشه برای خونوادش یکسری دردسر هم درست میکنه.

مادرش میگ‌من ک زورم بهش نرسید تو مگر ی کاریش کنی  ی رفیق داره اینقد وابسته شه تو عقد نزدیک بود کارمون ب طلاق برسه بخاطر اون رفیق انترش 

مامانم ک اینقد شوهرمو قبول داره اگ بگه الن ظهره میگ هرچی محمدجواد بگه همونه . درکل مرد خوبیه مومنه ن ...

دقیقا این مشکلو یکی از اشناهای من داره عین مشکلات تو.اونم شوهرش از لحاظ تیپو قیافه خوبه.حتی پسر مودب تو دل برویی هست.هر کی میبینش میگه خیلی پسر اقایی.ول وقتی باهاش یکم بحث میکنه زود از کوره در میره میزنه زنشو میترکونه.یجوری هم حرف میزنه همرو قانع میکنه با اینکه دست به زن داره.بیشتر هم بخاطر خونوادش دختر بیچاره رو میزنه.

مادرش میگ‌من ک زورم بهش نرسید تو مگر ی کاریش کنی  ی رفیق داره اینقد وابسته شه تو عقد نزدی ...

باز خوبه خونوادش باهاتن.ولی اون اشنای ما با اینکه میدونن پسرشون دست به زن داره زیر بار نمیرن و از پسرشون مدام دفاع میکنن.

دقیقا این مشکلو یکی از اشناهای من داره عین مشکلات تو.اونم شوهرش از لحاظ تیپو قیافه خوبه.حتی پسر مودب ...

دقیقا دقیقا شوهر من بخدا از همه نظر بیسته ولی دست بزن داره اوایل ب خونوادش میگفتم میگف امکان نداره محمدجواد تاحالا انگشتشو رو خواهراش بلن نکرده چ بدسه ک بزنه ولی اون شب ک زد با همون صورت خونی رفتم خونه مامانش گفتم من عروستون ن دخترتون اومدم ک فقط ببینین چ شوهری دارم من همونجا همشون خشک شده بودن باورشون نمیشد 

باز خوبه خونوادش باهاتن.ولی اون اشنای ما با اینکه میدونن پسرشون دست به زن داره زیر بار نمیرن و از پس ...

ن مادرش خوبه خدایی از حق نگذریم شوهر منم خوبه ولی همین ک میزنه ازش بد اومده. خودش میگ من بدم میاد وقتی تو بامن یکی ب دو میکنی میگ زبون نزن فحش نده ک منم نزنمت

ن مادرش خوبه خدایی از حق نگذریم شوهر منم خوبه ولی همین ک میزنه ازش بد اومده. خودش میگ من بدم میاد وق ...

خب فحش نده عزیزم.بعضی مردا که خودشون اهل فحش نیسن.حساسن رو فحش برای همون قاطی میکنن.یکم لمشو یاد بگیر.کم کم شاید بتونی بیشتر سمت خودت بکشونیش.

خب فحش نده عزیزم.بعضی مردا که خودشون اهل فحش نیسن.حساسن رو فحش برای همون قاطی میکنن.یکم لمشو یاد بگی ...

اره رو فحش دادن خیلی حساسه کل نقطه ضعفش همینه ولی خب منم جور دیگ زورم بهش نمیرسه دیر میاد با دوستاش میره بیرون برام وقت نمیذاره چاره دیگ ای ندارم خب