2821
2789
همه همینو بهم میگن جواب که نمیدم ولی شما فکر میکنین پسرا رو معدل حساس نیستن؟ البته راست میگین تو ...

اولا همه خوب میکنن

دوما حیف اینجا نیستی وگرنه یه کتک حسابی میزدمت😉اصن سه سال بزرگترم زورم زیاده😏

چی دوس داری قبول شی؟

بله حتما من فردا ساعت 3 از مدرسه میام و دارم پایه میخونم بله برنامه ریختم لینکه تو امضاتون هست؟

من فردا یک و نیم میرسم خونه 

واسه پایه شروع میکنم خوندن میریزم  

بله برش دارین پی بدین هماهنگ کنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سطح کنکورش خوب بود متوسط رو ب بالا بود بخاطر ریاضی من چون فقط نصف مطالب خونده بودم وقتم انگار دو برا ...

آره والا

تجربه خوبی بود و دیگه هم برای تیر هیچ بهانه ای قابل قبول نیست

کاربر پسر هستم.
اولا همه خوب میکنن دوما حیف اینجا نیستی وگرنه یه کتک حسابی میزدمت😉اصن سه سال بزرگترم زورم زیاده😏 ...

اول که همه غلط کردن چون یه مشت پسر احمق که دوزار هیچی حالشون نمیشه میخوان بگن اینطور اونطور  

تهدید  

پزشکی اصفهان

کاربر پسر هستم.
یادت نرفته تو فقط نیاز به یادآوری و یکم تمرین داری با برنامه ریزی درست میشه

خدا کنه ک اینطوری ک شما میگی باشه...

اره خودمم حس میکنم ک چیزایی ک از قبل خوندم خیلی میتونه کمکم کنه...

زنده باشید انشالله بله پزشکی اصفهان

الهی امین

من اهوازیم ولی پزشکی تهران رو میخوام  ...

یه کار دیگه داارم اگه تا کنکورم اوکی شد اصفهانم شد میرم چون اون کارم بخاطرش باید یا برم اصفهان یا تهران من عاشق تهرانم اگه تهران نیوردم و اصفهان اوردم اونو میرم

الهی امین من اهوازیم ولی پزشکی تهران رو میخوام  ... یه کار دیگه داارم اگه تا کنکورم اوکی شد ا ...

بله به سلامتی

من به خاطر خانوادم باید اصفهان باشم

البته به خاطر یه کاری هم هست

چون من کم کم میخوام معلم موسسه زبان انگلیسی بشم که باید حتما اصفهان باشم

کاربر پسر هستم.
اول که همه غلط کردن چون یه مشت پسر احمق که دوزار هیچی حالشون نمیشه میخوان بگن اینطور اونطور   & ...

اولن ک اره تهدید😏میخوای مثلن چیکار کنی؟

دوما قبول شدی ایشالا منو لایک کن☺

بله به سلامتی من به خاطر خانوادم باید اصفهان باشم البته به خاطر یه کاری هم هست چون من کم کم میخوا ...

من  خودم اهوازم خونوادم اصرار دارن که اهواز باشم ولی من شهرای بالارو دوست دارم😄 و کلا کار تحصیلمم نباشه میخوام زندگی اینده ام  تهران باشه 

ایول پس زبانتون خوبه انشالله

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز