2821
2789
اولن ک اره تهدید😏میخوای مثلن چیکار کنی؟ دوما قبول شدی ایشالا منو لایک کن☺

بیخیال

اشکالی نداره این همه آدم تو این 17 سال منو تحقیر کردن و توهین کردن و سرکوفتم زدن و مسخرم کردن و زدن تو سرم شما هم روش.

کار که من سه هفته پیش یه زن و بچه رو از دست یه آدم روانی که چاقو دستشون بود نجات دادم تو محلمون.

باشه

کاربر پسر هستم.
من  خودم اهوازم خونوادم اصرار دارن که اهواز باشم ولی من شهرای بالارو دوست دارم😄 و کلا کار تحصی ...

خوبه منم دوست دارم ولی تهران خیلی سخته

ایشالا که بشه

بله کلاس میرم و زبانم خوبه

کاربر پسر هستم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوبه منم دوست دارم ولی تهران خیلی سخته ایشالا که بشه بله کلاس میرم و زبانم خوبه

من زبانم ضعیفه ..از کلاس هفتم یه دبیر اسون گرف دیگه ضعیف بار اومدم بعد کنکور میرم کلاسشو

جدی چجور سخته؟؟

انشالله

من زبانم ضعیفه ..از کلاس هفتم یه دبیر اسون گرف دیگه ضعیف بار اومدم بعد کنکور میرم کلاسشو جدی چجور س ...

والا بالاخره تهران هست و پزشکی آوردن اون شهر خیلی سخت هست نمیشه اصلا دست کم گرفت

ولی چرا که نه با برنامه ریزی درست و تلاش میشه بهش رسید

کاربر پسر هستم.
بیخیال اشکالی نداره این همه آدم تو این 17 سال منو تحقیر کردن و توهین کردن و سرکوفتم زدن و مسخرم کرد ...

بخیال داداشی....

مسخره و تحقیر کجااا بود؟

دارم باهات شوخی میکنم😉

اتفاقا خیلی برام جذاب ب نظر اومدی جای برادری😊

گفتم ایشالا قبول شدی واقعا دارم راس میگم قبول شدی منو لایک کن بگو خوشحال شم بخدااا برای من خیلی جذابه ک یه ادم با تلاشش ب جایی ک دوس داره برسه😊

انشالله پس داداش  هوامونو داشته باش من تازه واردم  واسه فردا چند ساعت در نظر گرفتی؟

حتما چرا که نه

من برای فردا 6 ساعت چون تا ساعت 3 مدرسه ام و کلا خیلی خسته میشم وقتی از مدرسه میام

کاربر پسر هستم.
بیخیال اشکالی نداره این همه آدم تو این 17 سال منو تحقیر کردن و توهین کردن و سرکوفتم زدن و مسخرم کرد ...

بعدشم شما برای زندگیت تلاش میکنی کسی ک شما رو مسخره بکنه ب قول خودش داره خودشو مسخره میکنه...

حتما چرا که نه من برای فردا 6 ساعت چون تا ساعت 3 مدرسه ام و کلا خیلی خسته میشم وقتی از مدرسه میام

ممنونم

عع چه خوب من قبلا وقتی اط مدرسه میومدم ۸ ساعت میخوندم...

الانم نباید یواش یواش شروع کنم چون وقتش نیس باید هرچقدر بتونم بخونم... مث شما ۶ ساعت

پارتاتون  چند دقیقه ایه؟ استراحت بینشون چی؟

بخیال داداشی.... مسخره و تحقیر کجااا بود؟ دارم باهات شوخی میکنم😉 اتفاقا خیلی برام جذاب ب نظر اوم ...

بله میدونم

حتما لایک میکنم

یاد گذشته نحسم افتادم به خاطر همین اینو گفتم

چون خیلی واقعا از همه سمتی تحقیر و توهین شنیدم

بعد دیم شما اونجور گفتید ترسیدم گفتم نکنه شما هم میخواید این کارو کنید که گفتید شوخی بود

کاربر پسر هستم.
بعدشم شما برای زندگیت تلاش میکنی کسی ک شما رو مسخره بکنه ب قول خودش داره خودشو مسخره میکنه...

آره دارم تلاش میکنم

ولی خیلیا هستم مسخرم کنن

نمونش دیروز تو مدرسه

همه بهم خندیدن چرا با لهجه متن انگلیسی رو میخونم

منظورم لهجه تو زبان انگلیسی بود که یعنی باید با لهجه خوند تا قشنگ باشه

کاربر پسر هستم.
ممنونم عع چه خوب من قبلا وقتی اط مدرسه میومدم ۸ ساعت میخوندم... الانم نباید یواش یواش شروع کنم چون ...

خواهش میکنم

بله باید بیتشر 8 ساعت باشه

من مثلا دو ساعت میخونم نیم ساعت استراحت یا مثلا هفت ای یه بار اگه فوتبال داشته باشه 2 ساعت فوتبال ببینم یا یه ساعت بیرون برم

کاربر پسر هستم.
خواهش میکنم بله باید بیتشر 8 ساعت باشه من مثلا دو ساعت میخونم نیم ساعت استراحت یا مثلا هفت ای یه ب ...

من زیاد تو گوشی میرم.. و خب دلیل داره یه مدت خیلی عادت کردم به گوشی و ادم توش اما الان نیس هنو زیاد توشم🙃

باید کمش کنم خیلییییی کم 

همیشه تو روزایی که ساعت ۱۲ و نیم میایین خونه  چند ساعت میخونین؟

و اینکه  چقدر تست کار میکنین و چقدر وقتتونو واسه درسنامه و ویدیو اموزشی میزارین؟ 

چقدر تو گوشی هستین و شبا دیر یا زود  میخوابین ؟

آزمونم میدین؟

ببخشید سوالام زیاده

بله میدونم حتما لایک میکنم یاد گذشته نحسم افتادم به خاطر همین اینو گفتم چون خیلی واقعا از همه سمت ...

منک واقعا داشتم شوخی میکردم

بیین محل نده از رو حسودیشون اینکارا رو میکنن....

من نمیدونم شخصیتت چ طوریه ولی اینو مث یه خواهر یکم بزرگتر🙂میگم تک بعدی نباش البته میگم من تو رو نمیشناسم کلی میگم....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز