2821
2789
در حد کنکور ۹۸ بود تقریبا

😐 واقعا مشاوری ؟ خدا ب دانش آموزشت رحم کنه کنکور ۹۸ :/ و ۱۴۰۱ :/؟ در حد هم :/ اوکی🔨😐

شما حتما رتبه ها ک اومد درصد هارو ببین 

ببین با چ درصدایی کجا قبول میشن کنکور ۹۸ طرف زیر ۷۰ میزد هیچی نمیشد باید میموند پشت کنکور انقدررر آسون بود این کنکور شیمی انقدررررر ابهام داشت نمیشد بالای ۸۰ زد درصد بالای ۵۰ فوقالعاده بود این ینی کنکور آسونی نبود 

متوسط رو ب بالا بود از ۹۸ خیلی سخت تر :/ و از دو سال اخیر لولش پایین تر بود احتمالا شما سوالارو قشنگ ندیدی وگرنه بعید بود این حرف ازت ❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
خب مشخصه از ریاضی نودو نه سخت تر بوده پس بیست و هشت درصد درصد خوبی بوده نسبت به سطح سوالات اگر سطح س ...

آره ولی درصد زیست که 89 بوده خیلی کمکش کرده

عمومیاش هم خوب زده بود

کلا خوب زده ریاضی هم بالاخره سخت بوده اون سال

کاربر پسر هستم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا میدونی چیه؟ برو بمیر😂😂😂😂چیه اعصابمو خورد میکنی😬 جوابم نده ک سه سال ازت بزرگترم😏 راستی ...

همه همینو بهم میگن

جواب که نمیدم

ولی شما فکر میکنین پسرا رو معدل حساس نیستن؟

البته راست میگین تو کلاس ما طرف معدلش 11 شده داره پیش من پز میده من 11 شدم میخواستم بزنم تو سرش بگم من 20 شدم چی داری پز میدی

کاربر پسر هستم.

من یازدهمم‌ با پایه ضعیف فقط دو هفته ریاضی خودمو خوندم و تست زدم و کنکور دی سوالات یازدهمو تقریبا پونزده تاشو زدم سخت بودو مفهومی اما من راحت حلش کردم و درست هم بود تازه قبلا اصلا تست کار نکرده بودم

ایول پس میترکونیم خیلی کم... چون یهو مریض شدم فک کنم چشم بود یه مدت روزی ۱۱ یا ۱۲ ساعت میخونرم دوست ...

بله صد رد صد میشه و میترکونیم

فقط باید انگیزه اشته باشی و ارادت قوی باشه

آره تو یه تاپیکی حرف زدیم یه ماه پیش یادم نیست کدوم بود  

بله میدونم چی میگید میتونیم با هم بخونیم

کاربر پسر هستم.
ایول پس میترکونیم خیلی کم... چون یهو مریض شدم فک کنم چشم بود یه مدت روزی ۱۱ یا ۱۲ ساعت میخونرم دوست ...

میرسی فقط چند تا مبحثش‌جدیده ریاضی ک هرسال تکرار میشه چند تا درس ب مبحث تکراری اضافه میشه پایت خوب باشه سریع میفهمیشون تست خیلی مهمه مغرور نشو ک یازدهمت خوبه ضربه میخوری حتما از خودت آزمون بگیر بببنی‌ چقدرش بلدی اینجوری بهتر. میتونی برنامه بریزی ❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
باز همون یه دونه خوبه من که هیچی

من

زیست بجز گیاهان همه رو خوندم +تست

فیزیک دهم و فصل یک یازدهم خوندم و تست

شیمی دهم و یازدهم خوندمو تست

ریاضی بجز امار و هندسه یازدهم و دوازدهم همه رو خوندم +تست

ولی ولی 

ک همه رو یادم رفته چون تو این سه سال پیوسته نخوندم😔

ای خدااااا😢😭

بله صد رد صد میشه و میترکونیم فقط باید انگیزه اشته باشی و ارادت قوی باشه آره تو یه تاپیکی حرف زدیم ...

انشاللللههه کیکیکیککیلی یعنی ارزومههه تهران زندگیم بشه🙃اونم تو رشته ی پزشکی...

آقا دیگه یه روز من انگیزم کم بود شما هولم بدین یه روز شما انگیزتون  کمه من هولتون میدم

اصلا من اینجوری نبودم مینشستم  پای کتاب پا نمیشدم الان یک ساعت میشیم کلی اذیت یمشم بعدش هی میپپونم😶

ولی نمیخوام از دست بدم تایمو دیگه استرلحت بسه😎✌

پس لینک گفتینومو داشته باشین باهم رقابت کنیم برنامه فرداتونو ریختین؟

آره ریاضیش وحستناک بود که من اصلا هیچی نزدم شیمی هم زدم چون شیمیم خوبه زیست و فیزیک و زمین عالی بو ...

سطح کنکورش خوب بود متوسط رو ب بالا بود بخاطر ریاضی من چون فقط نصف مطالب خونده بودم وقتم انگار دو برابر بود برای سوالا تونسم سر شیمی خوب وقت بزارم خوب بزنم چون بیشتر زمانگیر بود و کمی ابهامی ریاضی سخت بود ولی چون ریاضیم خوبه خوب زدم فقط زیست کم زدم چون از دهم خیلی کم سوال اومد چن تاشم ترکیبی بود🥲 فیزیک هم فقط دهمشو زدم همه درست بود ولی تعدادش کم بود 

تجربه خوبی بود انشالله برای تیر 🥺❤️

من زیست بجز گیاهان همه رو خوندم +تست فیزیک دهم و فصل یک یازدهم خوندم و تست شیمی دهم و یازدهم خوند ...

چقدر من از زیست گیاهی متنفرم

من زیست گیاهی دهم و یازدهم و فصل 6 و 7 زیست یازدهم

فصل 7 ریاضی یازدهم و فصل 2 فیزیک یازدهم صفرم

کاربر پسر هستم.
من زیست بجز گیاهان همه رو خوندم +تست فیزیک دهم و فصل یک یازدهم خوندم و تست شیمی دهم و یازدهم خوند ...

یادت نرفته

تو فقط نیاز به یادآوری و یکم تمرین داری با برنامه ریزی درست میشه

انشاللللههه کیکیکیککیلی یعنی ارزومههه تهران زندگیم بشه🙃اونم تو رشته ی پزشکی... آقا دیگه یه روز من ...

بله حتما

من فردا ساعت 3 از مدرسه میام و دارم پایه میخونم

بله برنامه ریختم

لینکه تو امضاتون هست؟

کاربر پسر هستم.
چقدر من از زیست گیاهی متنفرم من زیست گیاهی دهم و یازدهم و فصل 6 و 7 زیست یازدهم فصل 7 ریاضی یازدهم ...

منم از گیاهی بدم میومد همیشه تا امسال ک قشنگ براش وقت گذاشتم الان از سؤالاش لذت میبرم چون کامل بلدم وقت بزاری بخونی دیگ بدت نمیاد این بیزاری بیشتر از ترسه❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز