2821
2789

اگر از همین فردا صبح زود تا یک شب قبل کنکور حسابی و سفت و سخت بخونی بهت قول میدم پرستاری که هیچ رشته خوب هم قبول میشی فقط دست از خوندن و تست زدن و آزمون قلمچی برندار تو مسیر خودت روش های مختلف دستت میاد پول کلاس نداری از آلا استفاده کن عالیه فقط امیدتو از دست نده

یعنی اینک میگی معدل زیر نوزده برام مرگههههه بخیاااااال داداش😉 البته الان دیگ معدل مهمه باید سفت ب ...

خب خودتون دارید میگید معدل مهمه

برای کنکور 1402 که قطعی شده نباید معدل زیر 19.5 بشه

من سال دهم 19.96 شدم

یازدهم 19.92

خودمو کشتم که این دو سال 20 نشدم ولی خب امسال میخوام جبران کنم که تا حالا نوبت اول موفقیت آمیز بوده 20 شدم

کاربر پسر هستم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آسون؟ اوکی😐💔 شما دادی کنکورو و قبول شدی؟ 

عزیزم من مشاور تحصیلیم کنکور دی ۱۴۰۱ بعد کنکور ۹۸ برای کسایی که خونده بودن جز آسون ترین کنکور بوده این نظر بیش از هزار دانش آموزایی هست که امسال کنکور دادن 

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
من گفتم دروغ میگی ؟ من میگم ۱۴۰۰ اصلا نمیشه این درصدا مطمیننن پایه اش خوب بود

نه نگفتید

منظورم این بود که به هر کی میگم باور نمیکنه  

پایه اش ضعیف بود ولی مدرسش غیرانتفاعی بود و خیلی کمک کرد به دانش آموزاش

خودش هم نشست خوند حتی یه روز شد که 17 ساعت بخونه

کاربر پسر هستم.
خب پس سریع شروع کنید تا اواخر اسفند پایه رو جمع کنید دوازدهم هم فروردین اردیبهش هم ترکیبی اصلا وقت ...

حاضرین رقابت کنیم؟

من قبلا خیلیییی زیاد میخوندم مدتیه کم میخونم خیلیییی در حد یه ساعت تو روز میخوام دوباره اوکی شم

فقط بنظرت میشه وه دوازدهمو فقط تو فروردین بست؟؟

حاضرین رقابت کنیم؟ من قبلا خیلیییی زیاد میخوندم مدتیه کم میخونم خیلیییی در حد یه ساعت تو روز میخوام ...

بله چرا که نه

اهل رقابت هستم

ببینید بستگی داره تو این چند ماه دوازدهم چقدر برای دوازدهم خوندید

کاربر پسر هستم.
عزیزم من مشاور تحصیلیم کنکور دی ۱۴۰۱ بعد کنکور ۹۸ برای کسایی که خونده بودن جز آسون ترین کنکور بوده ا ...

عزیزم منم دانش اموزم‌و کنکور دادم و همه نظرشون این بود ک ریاضی وحشتناک سخت بود و شیمی همه مسائل دو مرحله بود دقیقا مثل ۹۹ فقط‌ زیست و فیزیک متوسط بود ولی فیزیک ب نظر من آسون بود 

کنکور آسونی نبود وقتی یا درصد ۵۰ میشه پزشکی اودر نسبت ب ۲ سال اخیر ب مقدار بهتر بود کنکور آسون ب سال ۹۸ میگن 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
نه نگفتید منظورم این بود که به هر کی میگم باور نمیکنه     پایه اش ضعیف بود ولی مدرسش غیر ...

پایش ضعیف بود چون نخوند حتما هوششو داشت ک تونست جبران کنه 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
سال 1400 که فقط ریاضی سخت بود که اونم اصلا خوب نزد  28 درصد خیلی خوند براش

خب مشخصه از ریاضی نودو نه سخت تر بوده پس بیست و هشت درصد درصد خوبی بوده نسبت به سطح سوالات اگر سطح سوال متوسط بود عمرا با این درصد ریاضی همچین رتبه ای میورد در ضمن شیمی 1400 هم مفهومی بود ولی خوب زده

عزیزم منم دانش اموزم‌و کنکور دادم و همه نظرشون این بود ک ریاضی وحشتناک سخت بود و شیمی همه مسائل دو م ...

آره ریاضیش وحستناک بود که من اصلا هیچی نزدم

شیمی هم زدم چون شیمیم خوبه

زیست و فیزیک و زمین عالی بودن

ببینید بد نبود کنکور 1401 ولی ریاضیش یقه آدم رو گرفت و تو تیر هم میگیره

کاربر پسر هستم.
خب خودتون دارید میگید معدل مهمه برای کنکور 1402 که قطعی شده نباید معدل زیر 19.5 بشه من سال دهم 19. ...

اصلا میدونی چیه؟

برو بمیر😂😂😂😂چیه اعصابمو خورد میکنی😬

جوابم نده ک سه سال ازت بزرگترم😏

راستی اونایی ک میخوان دندون قبول شن باید زیر نوزده و نیم نشن🙄

بله چرا که نه اهل رقابت هستم ببینید بستگی داره تو این چند ماه دوازدهم چقدر برای دوازدهم خوندید

ایول پس میترکونیم

خیلی کم... چون یهو مریض شدم فک کنم چشم بود یه مدت روزی ۱۱ یا ۱۲ ساعت میخونرم دوستامم دشمنم شده بودن ما قبلا باهم حرف زده بودیم تو تاپیکتون یادمه😄 دوازدهمم مثلا تو زیست الان من فصل ۳ هستم دبیر فصل ۶ 

و تو ریاضی من فصل ۱ هستم دبیر فصل ۴!ریاضی نگم اصلا دبیرررر خیلییییی بد بود خودمم که افتادم تو رخت و خواب دیگه بدتر.... سعی میکنم هر روز برم سر کلاس مدرسه تا یه چیزایی یاد بگیرم از فصلا بعد بشینم فروردین برا   نهاییی بکوب بخونم

بعدش الان فقط کنکور بستن پایه ها هم چیز اسونی نیس زیست یازده رو قبلا بسته بودم ولی تستشو نزدم.. 

زیست دهم تا فصل چهار و تست نزدم

فیزیکا و.. هم باید از اول کار کنم 

یعنی میشه با این شرایط  خوند  و تا تیر ماه پزشکی تهران اورد؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز