2777
2789
عنوان

حق دارم از دست مامانم ناراحت بشم ؟

203 بازدید | 12 پست

سرمای شدید خوردم فک کنم کرونا باشه

از دیشب تا حالا هر چی حرفه بارم کرده

می‌گه حقته ، دیشب از بس گرسنم بود نون پنیر خوردم از بس سرفه کردم کلا صورتم کبود شد 

گلاب به روتون از بس سرفه میکنم خون بالا میارم 

صبح دیگه جونی نداشتم رو پاهام وایستم گفت آب جوش آوردم برو کوفت کن 

بابام عصری اومد گفت ببرمت دکتر گفتم خوبم نمی‌خواد 

آخه یه دکتر 500 به بالا میشه ، این روزا دستش خالیه

مامانم گفت هبچیش نیست ، بخاطر اینکه پول نده....

گفت تب نداره در حالی که تو تب دارم میسوزم

از جامم نمیتونم تکون بخورم 

داداشم مریض شده بود سه بار بردش دکتر 

500 تومن فقط پسته و بادام خرید براش

حالم از خودم بهم میخوره

خداکنه آدم محتاج هیچ احد و ناسی نشه

کاش خودم می‌تونستم حداقل پاشم یه قرص بخورم 

صد درصد تا فردا تموم میکنم 

چرا باهات اینطوره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاقل ماسک بزن بقیه درگیر نشن استراحت بکن خوب میشی احتمالا آنفولانزایی چیزی گرفتی

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

منم یه بار سرماخوردم مامانم تا دوروز همینطور صدا میداد میگفت مقصر خودتی مواظب خودت نیستی و... 

ولی زیاد برام دمنوش درست کرد

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
پاشو ی استامینوفن بخور ودیفن هیدارمین وقرص سرماخوردگی .مگه بچه ایی نشستی اونا بهت بدن .من باردارم ال ...

آره بچم

16 سالمه 

من کمکی از کسی نخواستم که ، حداقل اینقدر حرف بارم نکنه

بزاره تو درد خودم بمیرم 

من مریض شده بودم مامانم ی جوری بهم نگاه میکرد به فکر خودشون بودن همش میگفت ما بگیریم همش تقصیر تویه

دقیقاً

دارم از سرفه خفه میشم در حالی که جلوی دهنمم گرفتم میگه بمیری که همش برای من دردسری

بله حق داری ولی خودتو قوی کن گلم... مامانت مطمعن باش دوست داره شاید دستشون خالیه بلد نیست چطور رفتار ...

دستمون خالی نیست 

اوضاع اقتصادی همه این روزا داغونه

پول داره بره کرم ضد آفتاب بخره و... پول برای دکتر من نیست 

به بابام بگم همین الان میبرتم دکتر ولی مرگ رو ترجیح میدم