2777
2789

همیشه دوس داشتم اگه روزی قراره نماز بخونم

از روی عشق به خدا باشه نه از ترس جهنم و خواستن بهشتش

بعد از ،از دست دادن عزیز ترین ادم زندگیم، ارتباطم با خدا خیلی قوی تر شد‌و‌الان حس میکنم که فقط اونه که میتونه آرومم کنه

بهم انگیزه بدید لطفا🥹

چطوری شروع کنم

سخت نیست برا نماز صبح بیدار شدن؟

نی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم نه سخت نیست ی مدت ک بخونی دیگه برای بیدارشدن هم اذیت نمیشی

من خودمم تازه شروع کردم و خب ویس های استادشجاعی هم بی تاثیرنبود

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️

ی چیزایی رو نباید حتما ب ۱۰۰ درصدش برسه و انجام بدیم

یکیش همین ک حتما کاملا خالصانه نماز بخونیم

ن 

همین اندازه ک نیتشو داشته باشی بسه

و الا هیچ وقت نمیخونی

خو نکن فکر سفر کن

سعی که به تک تک چیزایی که میگی دقت کنی

اول معنی تمام نماز رو به خاطرت بسپار که مثلاً قنوت یعنی چی

بعد برو آیات و احادیث راجب نماز رو بخون ببین داری چه لطفی در حق خودت می‌کنی 

آلارم بزار برای همه ی نمازهات که یادت نره بخونی یه مدت بعد میشه یه بخش مهم از زندگیت که نمیشه ترکش کرد

...After all this time? _ ALWEYS+

نمازتو بخون

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

سرنمازات منم دعا کن 

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️