شوهرتون خودش میره پیش اونا یا اونا هی آویزونش میشن که بره؟؟؟
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
هم کات کردیم هم اویزوشن میشن هم شوهرم میره همش درواقع🤣🤣
ناراحت میشی یا نه ؟ مثلا اگه شب دیر بیاد
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده شوهر من هرچند وقت یبار با شوهرم دعواشون میشه میگن دیگه نیایید خونه ما. جالبه دو سه روز بعد شوهرم خودش میره شام یا ناهار وقتی میاد خونه شیر میشه با من سر هیچ و پوچ بحث و دعوا راه میندازه. اصلا درک نمیکنم رفتار و کاراشونو!
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
یه مدت کات کردم من دیگه نرفتم گفتم بزار خودش بره گناهه ولی باز میومد پرش کرده بودند باز رفت و آمد کردم دیدم درست نمیشن البته خود بچشونم اذیت کردند الان دیگه خداروشکر کلا از پایه زدیم قطع رابطه کاملیم.بلاک کردیم همه رو .خیلی حالمون خوبه دیگه هیچوقت دعوا نکردیم
خانواده شوهر من هرچند وقت یبار با شوهرم دعواشون میشه میگن دیگه نیایید خونه ما. جالبه دو سه روز بعد ش ...
خدا شفاشون بده مریضن
[QUOTE=274387415]ناراحت میشی یا نه ؟ مثلا اگه شب دیر بیاد[/QUOTE]
طبقه بالای ما هستن والله برادرشوهرم خیل رو داره! من حتی جدیدا لباساشونم باید میشستم! دیگه کات مردیم از صبح دعوا مردیم و من گذاشتمشون کنار؟ ولی شوهرم میره میاد
شوهرم با خونواده خودش کات کرده من اویزونشم که اشتی کنه الان جزو کدوم گزینه محسوب میشم
گزینه زیانکاران
ولشون کن اصلا دربارشون با شوهرت حرف نزن.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
یه مدت کات کردم من دیگه نرفتم گفتم بزار خودش بره گناهه ولی باز میومد پرش کرده بودند باز رفت و آمد کر ...
تو وضعت خوبه باز شوهرتم پایه اس با تو
[QUOTE= 274387415 ]ناراحت میشی یا نه ؟ مثلا اگه شب دیر بیاد[/QUOTE] طبقه بالای ما هستن والله ...
😳😳😳😳 کار بسیار خوبی کردی