2777
2789
عنوان

خانومایی ک با قوم شوهر کات کردین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 69 پست
اخه براچی ادم باید با فامیلای شوهرش کات کنه؟؟ من هیچ وقت نفهمیدم علت اینکارو اونا شوهرتونو بزرگ کرد ...

از بس بعضیاشون مریضنِ

خواهرشوهرمن رو اگه کسی ببینه فک میکنه چقد مهربونه ولی وقتی میرم پیشش دخالت داره و خساستاش که تایید کننده رفتارای شوهرمه باعث دردسره. دوس دارم منم کاملا کات کنم

خدا شفاشون بده مریضن

آمین

والا بخدا دعوا تو خودشونه قیافه گرفتنا واسه من. تازه آشتی میکنن شوهرم میگه تقصیر تو بود دعوا!!!! حالا میبینی دعواشون سر مسائل خانوادگی خودشونه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع ارتباط خوب نیس،بهتره باشه هرچند خیلی کم کاش همه ادما خصوصا خانواده شوهر خوب باشند تا بهترین ارت ...

با حرفت موافقم ولی گاهی وقتا اون ی کوچولو رفت و امد هم امکان پذیر نمیشه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

به نظرم قدرابطه خوب نیست اختلاف پیش میادرفت وامدکم بشه وروابط رسمی بشه اینحوری بهتره به نظرم من کلاباهرکی به اختلاف بخورم رابطه ام رومحدودمیکنم درحدی که حرمتم حفظ بشه 

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 

برادرشوهر من لباساشم اورد گفت خیلی کثیف بلد نیستم! گوشیم زنک خرد اومدن خونمون شکرخدا! شب ب کوه لباس داد شوهرم اورد یعنی بشوره زنت!  منم پرت کردم تو ماین ۳-۴ بار شست و انداختم خسک شدو تا مردم بدون اتو  گذاشتم تو کیسه  دادم ب باباش! حالا رفته ب شوهرم گفته اتو نکرده و چبدونم  کثیفنو من هیچ وقت اینجوری نمیپوشم و اتوشویی برای من کار میکنه و... منم گفتم افرین ببر بده اتوشوشیی من مگه کلفت توان! من استرس خودم از همه چیز بیشتره والله  کلافه شدم    ی روز  بیبی چک مثبت  یروز منفی  اسیر شدممم

اره خداروشکر .چندساله ازدواج کردی؟

۷

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
یه مدت کات کردم من دیگه نرفتم گفتم بزار خودش بره گناهه ولی باز میومد پرش کرده بودند باز رفت و آمد کر ...

ما هم دوماه قطع رابطه کامل بودیم بخدا اینقدر با هم خوب بودیم خدا روشکر میکردم هر روز.

یه روز خواهرش زنگ زد بهش اینم رفت خونه مادرشینا. برگشت از فرداش دعواها شروع شد. قشنگ معلوم بود پرش میکنن. خدا جوابشونو بده، هنوزم ادامه داره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

برادرشوهر من لباساشم اورد گفت خیلی کثیف بلد نیستم! گوشیم زنک خرد اومدن خونمون شکرخدا! شب ب کوه لباس ...

چه خبر بوده اینهمه کار کردی!!!!حالا همون زن بگیره نمیذاره زنش دست به سیاه سفید بزنه.تقصیر شوهرت که جلوش وانستاده

برادرشوهر من لباساشم اورد گفت خیلی کثیف بلد نیستم! گوشیم زنک خرد اومدن خونمون شکرخدا! شب ب کوه لباس ...

الهی عزیزم... مگه ننش مرده میاره ب تو میده اخه

[QUOTE=274388892]چه خبر بوده اینهمه کار کردی!!!!حالا همون زن بگیره نمیذاره زنش دست به سیاه سفید بزنه.تقصیر شوهرت که ج ...[/QUOTE]

شوهر من تازه پری روز بمن میگه برنجی ک بابات ایناربهمون دادن زیاده نصفشو ببرم بالا!  گفتم اونا برنج هندی میخورن من نمیتونم!  اگر میخاد خودش بره بخره خوب  چرا من بدم بهشون؟ چیزی ک زیاده برنج فروشی 

ما هم دوماه قطع رابطه کامل بودیم بخدا اینقدر با هم خوب بودیم خدا روشکر میکردم هر روز. یه روز خواهرش ...

ای وای.کاش جلوشو میگرفتی نمی‌رفت.نمتونی تو گوشیش بلاک کنی شماره اونا رو؟منم این مراحل و گذروندم ولی شکر خدا بعد ده سال جواب داد و تهدید کردم که جدا میشم دیگه

به نظرم قدرابطه خوب نیست اختلاف پیش میادرفت وامدکم بشه وروابط رسمی بشه اینحوری بهتره به نظرم من کلاب ...

به جهنم ک اختلاف پیش میاد دارو ندارمونو قاپیدن و بردن و ب اسم خودشون زدن.. چ رفت و امدی باشه اخه