2777
2789
عنوان

حسودی ب جاری

1783 بازدید | 33 پست

قبول دارین هر چی مردا رو اذیت کنی بیشتر دوستت دارن؟

جاریم خیلی سیاست داره شوهرش همیشه در حال تعریف کردنو حرف زدن ازشه.مثلا میگه من از اول عروسیم تا حالا از ترس زنم جرعت ندارم یک سیگار دستم بگیرم یا همین دیشب خونه مادرشوهرم داشت میگف‌ ببخشید تو فلان خوراکیو دوست داری نخریدم بخوری.یا میگه فلان لباس به زنم خیلی میاد همیشه زحمتاشو کاراشو میبینه حالا شوهر من کلا برعکسه جلو خانوادش بام تندی می‌کنه هر کار دلش میخواد از رفیق بازی تا سیگار قلیون میکنه از من اصلا حساب نمی بره. 

با اینکه من خیلی حواسم بهش هست غذاش دیر نشه مریض میشه چقد مواظبشم برادرشوهرم خودش میگ زنم بخاطر ناهار درست کردن سر من منت میزاره که هر روز هر روز درست کنم خسته میشم.

من چند روزم تو خونه باشم شب شوهرم بیاد چون خستس دلم نمیاد بگم بریم بیرون اونوقت اونا شبا کافه ای نمونده نرفته باشن تازه با منت که از صبح تو خونه کاراتو کردم ببر دورم بده

آخرم شوهرم میگه زنای مردم فلانن چقدر شوهراشونو دوست دارن اونوقت تو اینجوری ای 

هر چی تو خونش زحمت میکشم نمیبینه حس میکنم اصلا دوستم نداره شایدم واقعا جاریم بهتره منه

دیشب انقد حرصم گرفته بود شوهرم داشت چیزی تعریف میکرد گفتم ساکت شو صدات به من نرسه

خدایا ازت ممنونم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول منت بزار و خودتو ببر بالا شوهرتم البته که اول تو ملکه باشی اون پادشاه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بنظر من ربطی نداره

همه چی به ذات برمیگرده

برادرشوهرتون نسبت به همسر شما زن دوست تره که به خانمش میدون میده

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

دقیقا همینه

جاریت زن رویایییه برای شوهرش

چون انقدر خودشو بالا گرفته شوهرش فکر میکنه شاهزاده خانومه لطف کرده منت گذاشته تو خونشه و زنش شده داره خودشو جرر میده راضیش کنه 

ولی اگه زیادی کوتاه بیای میشی زن دم دستی براشون جذاب نیستی

چون منطق مردا اینه که حتما من ازش خیلی سرترم که انقدر برام میمیره!

کتاب زنان زیرک و بخون حتما

من در مدار ثروت خوشبختی فراوانی و عشقم،خدایا سپاسگزارم

من فایلای روان شناسی زیاد خریدم و گوش دادم راجب خانوما 

فهمیدم ک فقط ب خود مابستگی داره 

باید اولیتمون خودمون باشه وقتی دروووونی نه فقظ ظاهری براخودمون ارزش قائل باشم توی رفتار طرف مقابل نمود پیدامیکنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)