2777
2789
عنوان

حسودی ب جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 33 پست
خیلی خوبه ولی اینجوری دلت براش نمیسوزه؟

نه چرا بسوزه 

نه من مادرشم و نه خواهرش ، البته بگم که اصلا مادر و خواهراش هیچکدوم براش دلسوزی نکردن و تا تونستن ازش کندن

اگه من اینکارو نکنم ، اونوقته که من واسش مهم و بالا و با ارزش نمیشم و اون اول اینکه میره دنبال یکی دیگه بعدشم من خرج نکنم و کاری نکنم ، میره واسه خانوادش خرج میکنه( دیدم که میگم)

تنها کاری که میکنم اینه که برای خودم ارزش قائل و بهش نشون میدم که اونم بهم احترام بزاره و ارزش قائل شه وگرنه که اونوقت اگه اینکارو نکنم ، اصلا حسابم نمیکنه

اینطوری نیستم که هی بزنم تو سرش و یا با دعوا حرفمو به کرسی بنشونم اما با سیاست و قلقو اینا از همون اول بهش یاد دادم که اول زن اون به هر چیزی مهم تره و اولویت داره

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک نمی‌گم هر کار اونا کردن مام بکنیم میگم نصف این ک من مراعاتشو میکنمو دوسش دارم اونم اینجوری باشه ...

منم‌ دقیقا متوجه میشم چی میگی ولی به نظر من بهش بگو من دوست دارم اینجوری باشی اگه با لحن خوب بهش بگی و وقت مناسب شک‌نکن جواب میده. من همینجوری هستم بهش میگم تو باید به من بگی دوستت دارم چون من نیاز دارم . من دوست دارم منو تو آغوش بگیری از اول گفتم الان دلخواه خودمه