2777
2789
عنوان

حسودی ب جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 33 پست

مرد اگه بفهمه که جربوزه نداری 

دیگه ازت حساب نمیبره 

دیدی بعضیا چقدرررر قاطع حرف میزنن یجوری حرف میزنن انگار انرژی هسته یا اونا ساختن 

اینا را مردا خوششون میاد 

ولی اونیکه زیادی تواضع داره احساس میکنن باید بچزونن

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

خب جاریت بلده که با مردا چجوری رفتار کنه 

شما شوهرت رو گذاشتی جای بچت 

برای این که مردا هر چی گفتی بگن چشم باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی 

یادگرفتنی هم نیست باید تو ذاتت باشه 

من بدون این که کسی یادم بده یا بخوام ادا دربیارم شخصیتم اینجوریه 

دست خودمم نیست،یه بار داشتیم حرف میزدیم با دوستام فهمیدم دوستام به این کارا که من ناخودآگاه انجام میدم میگن سیاست زنانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول که حرفت درمورد جاری و برادر شوهرت اشتباهه چون همه مردا یکی نیستن و مثلا شوهر من، اگه محدودش کنم اونوقت معلوم نمیشه و نمیفهمم کهچی میکشه و چیکار میکنه چون ازم قایم میکنه و اینا

بعدشم مردا به زنایی اهمیت میدن که به فکر خودشونن و به خودشون میرسن و برای خودشون ارزش قائلن ، نه کسی که فقط به فکر شوهره و مثل مادر فقط میگه پسرم و شوهرم و اینا

وقتی برای خودت ارزش قائل نباشی ، پس اون میگه که اون واسه خودش ارزش قائل نیست ، چرا من باشم

از خواسته هات ، بخاطر اون نزن

من از همون اولشم مثل جاریت باشوهرم رفتار کردم ، هر چند یه کم پرروعه ولی خب ، هر چی من بگم همونه ، درسته که دوستش دارم اما خب باید حرف منم باشه ، انقدر عادتش دادم که حتی اگه از سر کارم بیاد و خسته باشه ، دیگه خودش میاد و میگه بریم بیرون ، همیشه چیزایی که من میخوام و در اولویت میزاره و برام میگیره یا انجام میده

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

مقايسه كردن اصلا درست نيست. شما و همسرتون هر دو اونا رو خوشبخت تر ميدونين و مقايسه ميكنين. ظاهر زندگى آدما با باطن شون فرق داره. يه وقت همين آدما به ظاهر خوشبخت، مشكلات بزرگى دارن كه حتى ما يكساعت هم قادر به تحملش نيستيم

برادر شوهرمنم خیییلی هوای زنشو داره هرکی میبینه میگه چقد زن ذلیله،اخلاق جاریم تقریبا همینطور ی کاری انجام میده غر زیاد میزنه ولی بنظرم با اینجور رفتارا طرف مقابل خسته میشه،درمورد شوهرتونم بهتره از آدم کاربلد مشاوره بگیری،ولی شاید اگه خودتم ی مدت مث اون رفتار کنی قدرتو دونست،میگن آدم تا چیزیو از دست نده قدرشو نمیدونه

حس کردم جاریت خیلی لوس و لوند باشه . چه خوشمون بیاد چه نیاد مردا از زن لوند خوششون میاد نه زنی که تو ...

اتفاقا یک صدای بلندی داره لوس هم نیست فکر میکنم بیشتر از ترسه

خدایا ازت ممنونم😍

خب تو بد عادتش دادی اگ روز اول عین جاریت رفتار میکردی این نمیشد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اسی من جات باشم تا چند روز هیچ کاری تو خونه نمیکنم تا شوهرم بفهمه خونه زندگی چرخوندن چه جوریاس 

من با وجودی که خونه داریم خیلی کامل نیست یه وقتایی مریض میشم شوهرم میگه وای که وقتی زن خونه حالش بد باشه سیستم خونه هم آشفته میشه... پس قدر همون کارهای کوچیک هم که میکنم می‌دونه 

در مقابل زنای مثل شما هم زیاد دیدم که ... دیگه خودتون میدونید

خوشبحالتون

چیزی نیست که خوشبحالی داشته باشه 

عوضش خیلی چیزای دیگه بلد نیستم که شایدشما بلد باشی 

خیلی مشکلات دارم که اگر بگم شاید تحملش برای شما سخت باشه 

سعی کن در هر حالتی از زندگیت لذت ببری

چ ا باهاش حرف نمیزنی که چطور زندگیدویت داری ؟ چیزی که من فهمیدم اینه که شما داری منفجر میشی از حرف ن ...

من ک نمی‌گم هر کار اونا کردن مام بکنیم میگم نصف این ک من مراعاتشو میکنمو دوسش دارم اونم اینجوری باشه ولی نیست

خدایا ازت ممنونم😍