ی راهنمایی می خواستم اگه به اشتباه یا هر چی توی دوران عقد رابطه کامل باشه و بعد چند بار بخوام از طرف مقابلم بخوام ک بمونه برای بعد عروسی آیا باعث سرد شدنش نمیشه ؟
لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
هرگز تاکید میکنم هرگز تو عقد رابطه کامل نداشته باش این چیزی که میخوام بهت بگم یه موضوع کلی هست و کاری ب موارد استثنا ندارم چون یه عده هم از این قاعده مستثنی هستن کسی که تو عقد رابطه کامل داره دیگه برا همسرش عروسی و شروع زندگی مشترک جذابیتی نداره دیگه مشتاق نیست از قرب و قیمتت کم میشه بزار برات انتظار بکشه علاوه بر این خدایی نکرده شاید یه سال دیگه باهاش ب مشکل خوردی زندگی پر از اتفاق های غیرمنتظره هس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من و امثال من نمیتونیم ترو راهنمایی کنیم چون علم کافیشو نداریم و شرایط خانوادگی هر کس فرق داره ممکنه ممکنه یه نفر بهت بگه انجامش بده عیب نداره ولی موقعیت خانوادش جوری باشه که تو عقد رابطه کامل انجام بدن یا باردار بشن ایرادی نداشته باشه یا یکی بگه انجام نده چون تو خانوادش عیبه.اول شرایط خانوادتو بسنج بعل عمل کن ضمنا میتونی از مشاور هم بپرسی یه مشاور علمی چه دینی همه میگن بهتره این کار تو عقد نشه
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
پس باهاش صحبت کن بگو ببین شیرینی اش به شب عروسیه اون موقع کامل باشه
پست های قبلم گفتم معاشقه و رابطه داشته باشین کامل نباشه منتهی
اگه هم خیلی اخلاقش و خصوصیات اش دستت اومده هر وقت خواستی داشته باش
چون بعضی ها خانواده شون پر میکنه اونا رو و احتمال داره همه قول و قرارشون یادشون بره
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️