2777
2789
عنوان

عقد نامزدی

236 بازدید | 38 پست

تورو قرآن نترکونید.

ی راهنمایی می خواستم اگه به اشتباه یا هر چی توی دوران عقد رابطه کامل باشه و بعد چند بار بخوام از طرف مقابلم بخوام ک بمونه برای بعد عروسی آیا باعث سرد شدنش نمیشه ؟

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

رابطه کامل وقتی بوده باز چرا بمونه برای عروسی؟

ولی نه باعث سرد شدن نمیشه

اگه به صورت دیگه با هم معاشقه داشته باشین

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رابطه کامل وقتی بوده باز چرا بمونه برای عروسی؟ ولی نه باعث سرد شدن نمیشه اگه به صورت دیگه با هم مع ...

حس بدی می گیرم و ترس دارم

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

خب این نیاز جنسی چیزی نیس که اینقد ساده بگی خودتو نگه دار تا بعد مث اینکه بش بگی غذا نخور تا بعد عروسی.. بنظرم از اول نباید شروع میکردی اما الان که طعمشو چشیده سخته بهش "نه" گفتن.. ممکنه بدرفتاری کنه و حق داره

حس بدی می گیرم و ترس دارم

از چی ترس داری؟ از سرد شدنش؟

نترس سرد نمیشه این یه غریزه ست تو بدن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

از چی ترس داری؟ از سرد شدنش؟ نترس سرد نمیشه این یه غریزه ست تو بدن

از این می ترسم ک خونوادم بفهمن منو می کشن

خب این نیاز جنسی چیزی نیس که اینقد ساده بگی خودتو نگه دار تا بعد مث اینکه بش بگی غذا نخور تا بعد عرو ...

چ کنم

از این می ترسم ک خونوادم بفهمن منو می کشن

چقدر به شوهرت اعتماد داری؟

اگه بتونی نگه داری خیلی خوبه خیلی

با معاشقه باهاش رابطه داشته باش کامل نباشه

بهش بگو بمونه مزه اش به شب عروسیه

خانواده کلا سخت میگیرن اکثرا

تو خودت و شوهرت و اعتماد بهش رو بسنج