2777
2789
عنوان

عقد نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 38 پست

هرگز تاکید میکنم هرگز تو عقد رابطه کامل نداشته باش این چیزی که میخوام بهت بگم یه موضوع کلی هست و کاری ب موارد استثنا ندارم چون یه عده هم از این قاعده مستثنی هستن کسی که تو عقد رابطه کامل داره دیگه برا همسرش عروسی و شروع زندگی مشترک جذابیتی نداره دیگه مشتاق نیست از قرب و قیمتت کم میشه بزار برات انتظار بکشه علاوه بر این خدایی نکرده شاید یه سال دیگه باهاش ب مشکل خوردی زندگی پر از اتفاق های غیرمنتظره هس

چقدر به شوهرت اعتماد داری؟ اگه بتونی نگه داری خیلی خوبه خیلی با معاشقه باهاش رابطه داشته باش کامل ...

زیاد اعتماد دارم بهش . حرف بزنم باهاش بگم بمونه برا عروسی ؟ 

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همون اول باید میگفتی من دوست دارم بعد ازدواج باشه رابطه کامل نه  الان دیگه چه فایده

اشتباهی بوده ک کردم . الان چ راه حلی دارین

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

ببین من و امثال من نمیتونیم ترو راهنمایی کنیم چون علم کافیشو نداریم و شرایط خانوادگی هر کس فرق داره ممکنه ممکنه یه نفر بهت بگه انجامش بده عیب نداره ولی موقعیت خانوادش جوری باشه که تو عقد رابطه کامل انجام بدن یا باردار بشن ایرادی نداشته باشه یا یکی بگه انجام نده چون تو خانوادش عیبه.اول شرایط خانوادتو بسنج بعل عمل کن ضمنا میتونی از مشاور هم بپرسی یه مشاور علمی چه دینی همه میگن بهتره این کار تو عقد نشه

ببین من و امثال من نمیتونیم ترو راهنمایی کنیم چون علم کافیشو نداریم و شرایط خانوادگی هر کس فرق داره ...

😭🤦🏻‍♀️

استارتر درخواست دوستی دادم درخواستمو لطفا قبول کن

قبول کردم عزیزم 

بهش بگو بزار واسه بعد از ازدوج (رابطه کامل) اگه دوستت داشته باشه سرد نمیشه ولی اگه فقط تو را واسه رابطه بخاد این دیگه بحثش فرق میکنه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بهش بگو بزار واسه بعد از ازدوج (رابطه کامل) اگه دوستت داشته باشه سرد نمیشه ولی اگه فقط تو را واسه را ...

🥺🥺

زیاد اعتماد دارم بهش . حرف بزنم باهاش بگم بمونه برا عروسی ؟ 

الان تو دوران عقدی؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

آره 

پس باهاش صحبت کن بگو ببین شیرینی اش به شب عروسیه اون موقع کامل باشه

پست های قبلم گفتم معاشقه و رابطه داشته باشین کامل نباشه منتهی 

اگه هم خیلی اخلاقش و خصوصیات اش دستت اومده هر وقت خواستی داشته باش

چون بعضی ها خانواده شون پر میکنه اونا رو و احتمال داره همه قول و قرارشون یادشون بره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

پس باهاش صحبت کن بگو ببین شیرینی اش به شب عروسیه اون موقع کامل باشه پست های قبلم گفتم معاشقه و رابط ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

آرامش نصیب لحظه لحظه ی زندگیت

مرسی عزیزم بابت راهنماییت  آرامش نصیب لحظه لحظه ی زندگیت

قربونت عزیزم ممنونم بابت دعای قشنگت❤️

خوشبخت باشی همیشه💕

اگه بازم سوالی داشتی میتونی تو خصوصی ازم بپرسی

دوران عقد رو میگن دوران طلایی

سعی کن نهایت استفاده رو ازش ببری

ولی اگه بد استفاده بشه میشه بدترین دوران زندگی

خوش بگذرون تو این دوران

پس باهاش صحبت کن بگو ببین شیرینی اش به شب عروسیه اون موقع کامل باشه پست های قبلم گفتم معاشقه و رابط ...

کاراشو بهونه نکنم به نظرت؟

به حرفم گوش نمی‌ده و کارایی ک من دوس ندارم رو انجام میده این بهونه خوبی نیس برای رابطه کامل نداشتن؟