2777
2789
عنوان

عقد نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 38 پست
قربونت عزیزم ممنونم بابت دعای قشنگت❤️ خوشبخت باشی همیشه💕 اگه بازم سوالی داشتی میتونی تو خصوصی ازم ...

قربونت بشممممم درخواست دوستیمو قبول کن لطفاً گلم 

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
کاراشو بهونه نکنم به نظرت؟ به حرفم گوش نمی‌ده و کارایی ک من دوس ندارم رو انجام میده این بهونه خوبی ...

نه نه نه به هیچ عنوان این کار رو نکن

با شوخی شاید با این روش ناز بیاری واسش ولی جدی نگو اصلا

بعد ها که تو نیاز داشته باشی بهش میاد بهونه میکنه که چون با هم قهر بودیم نشد بیام سمتت

تو این دوران میتونی اخلاق شوهرت رو شکل بدی. تو همه رفتار هات به نتیجه ای که میتونه در آینده داشته باشه فکر کن

چون رفتار اولیه تو میشه اخلاق ی عمر زندگی شوهرت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرگز تاکید میکنم هرگز تو عقد رابطه کامل نداشته باش این چیزی که میخوام بهت بگم یه موضوع کلی هست و کار ...

یعنی چی این حرف چرا ارزش زنو فقط بدنش میدونید.. جمله هاتون پر از مردسالاری هست یه ذره به خودتون و همنوعتون احترام بذارید

یعنی چی این حرف چرا ارزش زنو فقط بدنش میدونید.. جمله هاتون پر از مردسالاری هست یه ذره به خودتون و هم ...

ارزش هیچ زنی به بدنش نیست این موضوع فقط یکی از ارزش های زن هست امیدوارم تفاوت این دو جمله رو درک کنین

ماها مسلمون هسیم کشورمون هم ایرانه یه سری کارها مثل رابطه کامل تو عقد گرچه از نظر دینی و قانونی اشتباه نیست ولی از نظر عرف جامعه اشتباهه با منطق خانوادها هم جور در نمیاد شما رو پیش یه مشاور یه روانشناس یه روانپزشک که دکتره و اصلا ادم مذهبی نیست ازش مشورت بگیر بگو تو عقد رابطه کامل میخوام انجام بدم میگه بهتره انجام ندی پیش یه مشاور دینی هم برو اونم همینو میگه ینی علم من و شما از این دو دسته بالاتره ؟؟؟

یعنی چی این حرف چرا ارزش زنو فقط بدنش میدونید.. جمله هاتون پر از مردسالاری هست یه ذره به خودتون و هم ...

سطح مطالعتون رو بالا ببرین نمیدونم سوادتون در چه حده اما بهتره باز برین کامنت منو بخونین بنده عرض کردم یه عده هم از این قائده مستثنی هستن معنیشو میدونی ؟؟؟ ینی یه عده از نظر منطق خانواده و اطرافیاشون جوری هستن که این موضوع براشون اهمیتی نداره رابطه کامل داشته باشن باردار بشن ایرادی نداره حتی اگه با وجود رابطه کامل یا حتی بارداری تو عقد جدا میشن من ب این دسته افراد احترام کامل میزارم و بمن هیچ ارتباطی نداره که فرهنگ سازیشون چ مدله این بنده خدا گفتن خانوادم اگه بفهمن منو میکشن من صحبت کلی درباره همه نکردم درباره این بنده خدا کردم ک موقعیت خانوادش اینطوریه

همه اینا ب کنار شما برو داخل همین گوگل خودت سرچ بزن چرا تو عقد رابطه کامل نداشته باشیم ببین صد تا مشاور چ راهنمایی هایی کردن 

چه مدت قراره عقد بمونین؟

خیلی منطقی و ملایم بهش بگو شرایط خانواده طوریه که رابطه تو عقد اصلا به صلاح نیست و من از استرس این شرایط لذتی از رابطه مون نمیبرم و اذیت میشم و ممکنه از رابطه بدم بیاد،بهتره تا عروسی انجام ندیم تا بعدش با خیال راحت هر دومون از رابطه لذت ببریم

ضمنا هر پستی که گذاشته میشه هر کس با توجه ب اون استدلالی که برا خودش داره استارتر رو راهنمایی میکنه پس به کسی ارتباط نداره که من چ راهنمایی میکنم یا شما چ راهنمایی میکنی اگر کسی با شما صحبت کرد ریپلای بزن این استارتر هست که باید جواب منو بده که تو شخصی باهم صحبت کردیم استارتر خودش راهنمایی های منو بی احترامی نمیدونه اونوقت شما دایه ی دلسوز تر از مادری ؟؟؟ و بهتره درباره واژه مرد سالاری تحقیق بیشتری کنی گمون نکنم صحبتای ما ارتباطی ب مرد سالاری داشته باشه 😅