2777
2789
عنوان

نامزدم انفالوم کرده بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 26 پست
بنده خدا فکر میکنه دوست دختر دوست پسر هستید ... تو رو خدا اگه آشتی کردید دیگه فالوش نکن ... شغلت ح ...

کارم اداریه رسمی نیستم ولی حقوقش خوبه منم تنها خودم جهازمو میخرم اونکه اسکلت ساختمانه یه روز میره ده رو نه حقوقیم نداره بیشتر وقتام پول لازم داشته براش فرستادم

شوهر دوست داری؟!

به هر قیمتی؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشدنو که نمیدونم، من کسی نیستم در این مورد نظر بدم  ولی رو شخصیت پررو و خودخواه این بشر کار ...

نمیدونم دیگه بریدم اینقد اذیت شدم الان نفس راحت ذارم میکشم دیشبم هی زنگ میزد  داد میزد منم جلو خونوادم سرش داد زدم گفت طلاقمو بده من احمق بودم بخاطر تو جلو خونوادم وایسادم

نمیدونم دیگه بریدم اینقد اذیت شدم الان نفس راحت ذارم میکشم دیشبم هی زنگ میزد  داد میزد منم جلو ...

خونوادت چی میگن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نون خور اضافه میخواستی نامزد کردی؟؟؟

بعدشم خونوادم همش رو مخم میزفتن  همسایه ها میگن دخترتون چرا ازدواج نمیکنه و ازینحرفا مامانمم میگفت دخترای فامیل الان دو تا بچه دارن تو چرا اینجوری اونموقه هم تازه بیست سالم بود الانم ۲۲ سالمه

جدا شم؟ خیلی گیراش زیاده الانم میگه چون تو سرکار میری کارتو ول کن نزاشت دانشگامو ادامه بدم الانم میگ ...

خواهش میکنم خواهش میکنم عاجزانه خواهرانه جدی به این قضیه فکر کن پیش مشاور برو کمک بخواه اگه این قضیه ریشه داشته باشه و در کل مرد شکاکی باشه تو ادامه دادنت یه تجدید نظر بکن.....بخدا بعدها تو زندگی پیرت میکنه .....

کارم اداریه رسمی نیستم ولی حقوقش خوبه منم تنها خودم جهازمو میخرم اونکه اسکلت ساختمانه یه روز میره ده ...

پس چشه ؟؟بگو پُز عالی جیب خالی؟؟

بهش زنگ نزنی یوقت ...زنگ بزنی یعنی شما مقصری ...بزار خودش برمیگرده این آقا بهتر از شما پیدا نمیکنه ..

بگو رییسم مجبورم مطابق میلش رفتار کنم مشکل داری برو سر یه کار خوب..پول تو جیبی منو فراهم کن ،تا استعفا بدم ...

خونوادت چی میگن

میگن تقصیر خودته  چرا بهش گفتی رییست همچین ادمیه ؟ چرا پیام خودتو و رییسه رو پاک نکردی ؟ ولی من هزار بار گفتم رییسه اصلا کاری به کار من نداره یموقه هایی از حدش گذذشته بود بهش فهموندم  قضیه رییسه رو هم عصبی شدم که بهش گفتم همش بحث داشت گفتم منیکه کاری نمیکنم همش گیر میدی دعوا داری اونیکه هزار تا کار میکنه راحته  بنده خدا اینجوری باهام حرف میزنه شات بدم

پس چشه ؟؟بگو پُز عالی جیب خالی؟؟ بهش زنگ نزنی یوقت ...زنگ بزنی یعنی شما مقصری ...بزار خودش برمیگرده ...

میگه چرا میاد تو اتاقت؟ میگم رییسمه کار داره میاد میگه پسفردا لختتم بکنه میگی رییسته😕

یه روز میره ده روز نه

پس جدی برو مشاور

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊