2777
2789
عنوان

نامزدم انفالوم کرده بحث کردیم

424 بازدید | 26 پست

من سرکار میرم نامزدمم همیشه خدا گیر میده صبح سر اینکه چرا رییست تو اتاقته گیر داده بود باید چادر بپوشیو فلان یه خانوم دیگم هست تو اتاقم تنهام نيستم  الانم اومده بود خونمون پیامامو خونده بود مهندسه کااااملا سنگینو کتابی بهم پیام میده تو اداره گفته بود برام ف.یلتر شکن بفرستین منم براش نوشته بودم ف.یلتر شکنو فرستادم  سر همین غوغا جرد به تو چه ربطی داره دادو هوار به بابامم شکایت کرد بابام هیچی نگفت قبلنم به تامزدم گفته بودم اینهمه بهم گیر میدی من کاری نکردم نمیکنم اینجوری تاوان باید بدم بعد همکارم که لاس میزنع باهاش باید راحت باشه؟ بخدا دیگه تحملم تموم شده خونوادم حق رو بهش الانم که منو انفالو کرده منم اینقدددددرررر اذیت شدم اذیتم کرده حتی دلتنگم نشدم شدم یه ادم بی حس 

اونم منو انفالو کرده 

عقدین،

؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بچه اس 

اصلا محلش نده ، زیادی دل به دلش بدی بدتر میکنه 

اخه انفالو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بگو نمیگی من با این کارت افسردگی مزمن میگیرم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بابا توووروخدا بفهم دوران نامزدی دوران شناخته وقتی تواین دوران اذیت میشی پس بری زیر ی سقف ده برابراذیتی تموم کن مگه قحطی شوهر اومده،چیزی ک ازارت میده عشق نیست..امیدوارم دیر به خودت نیای..تاوقت هست

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
چقد بچه اس  اصلا محلش نده ، زیادی دل به دلش بدی بدتر میکنه  اخه انفالو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

جدا شم؟ خیلی گیراش زیاده الانم میگه چون تو سرکار میری کارتو ول کن نزاشت دانشگامو ادامه بدم الانم میگه سرکارت نرو  پول بنزینشم از من میگیره زبونشم درازه

بنده خدا فکر میکنه دوست دختر دوست پسر هستید ...

تو رو خدا اگه آشتی کردید دیگه فالوش نکن ...

شغلت حقوق خوب میده ؟؟نامزدت چی کار و بارش خوبه؟؟

به نظرم در این باره باید به یه نتیجه ی برسید چون مثل اینکه مخالف کار کردنت ...

جدا شم؟ خیلی گیراش زیاده الانم میگه چون تو سرکار میری کارتو ول کن نزاشت دانشگامو ادامه بدم الانم میگ ...

جداشدنو که نمیدونم، من کسی نیستم در این مورد نظر بدم 

ولی رو شخصیت پررو و خودخواه این بشر کار کن 

بگو نرم سرکار عمه ات پول بنزینتو میده 

اخه از الان اینقدر رو دادی فردا چی میشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

مگه قبل ازدواج صحبت نکردی باهاش

من قبلش دانشجو بودم

گفتم مشکلی نداری تو یه شرکت باشم که فقط من خانوم هستم و ..‌

اگه بد دل و شکاکه با یه مشاور حرف بزن

حتما برو مشاور و مشکلت رو بگو

ایشون بیکار هستن که پول بنزین از شما میگیره؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
جدا شم؟ خیلی گیراش زیاده الانم میگه چون تو سرکار میری کارتو ول کن نزاشت دانشگامو ادامه بدم الانم میگ ...

پول چرا بهش میدی شوهر منم نامزدی از من پول میگرفت هنوزم نه تنها هیچ خرجی واسم نمیکنه انتظار داره بهش پول بدم 

وای بشین همه نقاط ضعف و قوتش بنویس بعدشم تصمیم قاطع بگیر این از اون پرروهای روانیه، پول ی بنزینم نداره بعد همچین زبون درازی می‌کنه 

جدا شو