2777
2789
عنوان

ولن تاین

424 بازدید | 61 پست

کادو میدید یا میگیرید 

😂😁

من گفت واسم نخری 

منم گفتم باشه  جاش طلا میخرم واس خودم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هوچ کودام

مجردی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خب الان چند تا عکس خرس و شکلات و رستوران چه معنی داره؟؟

فقط کسایی ک توی محرومیت هستن ناراحت میشن و دلشون میشکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

😂باید بگم شوهر من اصلا به ولنتاین اعتقاد نداره و اصلا اینو مناسبت نمیدونه  هیچ وقت نه تبریک گفته نه هدیه داده حتی مجردیش نمیدونست ولنتاین یعنی چی😂من بعدا بهش گفتم 

برا منم اصرار کرد نخریا راضی نیستم  اینا چیه الان برا مردا کادو مهم نیی بعد امروز از تو حرفاش فهمیدم تعارف الکی بوده منتظره کادوعه😁🦉🤦

خلاصه اسی جان حواست باشه برا شمام شاید منتظره کادو باشه 

نه دادم نه گرفتم فقط برای این که عشقمو نشون بدم یه کیک با هرچی که تو خونه داشتم درست کردم تامام 

البته سالای قبل فرق داشت

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
قرار بود بخرم اونم ارزششو نداره

بخر اگ دوس داره