2777
2789
عنوان

ولن تاین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
نه دادم نه گرفتم فقط برای این که عشقمو نشون بدم یه کیک با هرچی که تو خونه داشتم درست کردم تامام  ...

وای چ ایده خووووببی

😍😍ایولللل

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهر خر من برا دوست دختراش سالای قبل دست گل جعبه.... ب من رسید ولن کنسل شد .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
برا منم اصرار کرد نخریا راضی نیستم  اینا چیه الان برا مردا کادو مهم نیی بعد امروز از تو حرفاش ف ...

اره دوس داره سوپرایزو 

شکموهه  یچی درست میکنم براش 😁😁 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
شوهر خر من برا دوست دختراش سالای قبل دست گل جعیه.... ب من رسید ولن کنسل شد .

توام بش نده😁😁

تبریکم نگو

منو شوهرم خیلی وقته دلمون هندزفری بلوتوثی میخاست نمیشد بگیریم بعد من میخاستم واسش بخرم ولنتاین از تو حرفاش فهمیدم اونم همین قصدو داشته بعد نشستیم حرف زدیم دیدیم جفتمون ی بودجه در نظر گرفتیم ک باهاش نمیشه جنس عالی خرید پولارو گذاشتیم رو هم یه دونه گرفتیم مشترک استفاده کنیم ولی جنس خوب :)دیگه نداریه باید بسازیم

هم کادو دادم هم کادو گرفتم برای ریا نبود فقط یه نوع قدردانی

عالیه عزیزم . مهم اینه ک خوشحال باشین و همو سوپرایز کنین

وای چ ایده خووووببی 😍😍ایولللل

ایدم خوب بود طرفم خل بود 😂 گفت اینا پشگله ریختی روش منم گفتم اره مخصوص خودت چون دوسداشتی 😂 شوخی کرد خل نبود نمیگفت که

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
توام بش نده😁😁 تبریکم نگو

کوفت بدم بابا چی بدم.ن بابا تبریک چی ادم بود ک عشق تو ووجودم میکاشت ن نفرت پس عشقمم نیست.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
منو شوهرم خیلی وقته دلمون هندزفری بلوتوثی میخاست نمیشد بگیریم بعد من میخاستم واسش بخرم ولنتاین از تو ...

ای خدا چقد قشنگ 😂😍😍😍 حال کردم 

ماهم نداریم  از حقوقش ۱تومن میمونه تو دست مون فقط 

کوفت بدم بابا چی بدم.ن بابا تبریک چی ادم بود ک عشق تو ووجودم میکاشت ن نفرت پس عشقمم نیست.

پس خروس جنگی هستید... چرا نمیره . ؟طلاقی چیزی 

اینجوری ب تو اسیب میزنه فقط

ایدم خوب بود طرفم خل بود 😂 گفت اینا پشگله ریختی روش منم گفتم اره مخصوص خودت چون دوسداشتی 😂 شوخی کر ...

شوهرمنم ایجوریه😂😂😂😂 راس میگ خو ولن تاینشو پشگلی نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بگو بخور حرف نزنااا