2777
2789
عنوان

ولن تاین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
ای خدا چقد قشنگ 😂😍😍😍 حال کردم  ماهم نداریم  از حقوقش ۱تومن میمونه تو دست مون فقط  ...

ماهم همین حدودا میمونه واسمون ،حالا پسرم سه ماهو نیمشه شوهرم میگه اولین ولنتاینشه براش ی چیز از طرف خودمون بخریم 

فردا ببینیم چی میشه

والا مال من خارجه بخوایم هم نمیتونیم داشته باشیم🥲

خو برو پیشش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم ایجوریه😂😂😂😂 راس میگ خو ولن تاینشو پشگلی نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بگو بخور حرف نزنااا

😂 من شوهر جسور و قوی دوس داشتم خل خوشکل پشکلی نصیبم شد 🤣🤣🤣

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
خب الان چند تا عکس خرس و شکلات و رستوران چه معنی داره؟؟ فقط کسایی ک توی محرومیت هستن ناراحت میشن و د ...

خب این روزا باید کنارهم باشن بگن بخندن کادو بدن 

یکی داره میده یکی نداره نمیده 

وضع هممونه ...

مهم اونننه ک بیاد هستن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
پس خروس جنگی هستید... چرا نمیره . ؟طلاقی چیزی  اینجوری ب تو اسیب میزنه فقط

دوتا بچه دارم .روزامو سپری میکنم ک فقط بگذره وقتی بچه باشی شوهر کنی اخرش میشه همین.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
خو برو پیشش

دوست پسرمه چجوری برممم

خانوادم ک نمیذارن

اون قراره تیر بیاد پیشم

ولی نمیدونم چجوری ازش بخوام بهم پول بده

هیچوقت روم نشده از کسی بخوام دوستام میگن خلی باید بهش بگی پول لازم داری بزنه

من اصلا روم نمیشه نمیدونم چیکار کنم🥲

خود خارجیا وقتی چیزیو نمیفهمن میگن "هن" بعد تو ميگي what؟؟
خب این روزا باید کنارهم باشن بگن بخندن کادو بدن  یکی داره میده یکی نداره نمیده  وضع هممو ...

درسته ک دل بقیه بشکنه؟؟ در ضمن استوری و عکس گذاشتن بنظرم یه کار بیخوده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ماهم همین حدودا میمونه واسمون ،حالا پسرم سه ماهو نیمشه شوهرم میگه اولین ولنتاینشه براش ی چیز از طرف ...

😍😍جوراب بخر براش تنش سلامت 

ما بعضی وقتا هیچم نمیمونه

درسته ک دل بقیه بشکنه؟؟ در ضمن استوری و عکس گذاشتن بنظرم یه کار بیخوده

دل شکستن نداره . هرکس در توانشه باید وقت بزاره هزینه کنه 

استوری ک ن . 

شوهره خودش کنارشه دیگ

دوست پسرمه چجوری برممم خانوادم ک نمیذارن اون قراره تیر بیاد پیشم ولی نمیدونم چجوری ازش بخوام بهم ...

خودشم تعارف نمیکنه بت بده؟؟؟

😂باید بگم شوهر من اصلا به ولنتاین اعتقاد نداره و اصلا اینو مناسبت نمیدونه  هیچ وقت نه تبریک گف ...

مال منم 😂😂 میخاد خرج نکنه میگ دوسش ندارم . خارجکیه

نههه

زرنگه😂😂 

یجور بش برسون نیاز داری 

مثلا بگو بابام بم پول نداد فلان کفشو بخرم 

لوس کن خودتو😂😂

سینگلمممم سینگلللل چن بار بگمممم همش تاپیک ولن میزنین اههههه☹️☹️ حالا اگه من سینگل نبودم درمورد مزای ...

بابا بیخیاااال ماهم نخریدیم😂😂😂 ما اصلا اعتقاد نداریم  

)الللکی