2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 48 پست

[QUOTE=274325206]راستش بیشتر شایعاته تا واقعیت خیای ها از نظر روحی امادگی عمل رو ندارن بعد عمل چون دچار تغییر وتحول ح ...[/QUOTمتاسفانه خیلیا عادت به پر خوری واضافه خوردن هستن.. ولی میدونید چیه من به شخصه اعتقادی یه اینجور جراحیا ندارم ومیگم چرا ادم بدنشو  اونطور که افریده شده رو بخواد دستکاری کنه.. چون بالاخره هر عملی عوارض داره دیگه .. بهترین روش لاغری همینه که انسان اندازه غذا بخوره وورزش کنه وکلا لایف استایل زندگیشو درست کنه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

[QUOTE=274325206]راستش بیشتر شایعاته تا واقعیت خیای ها از نظر روحی امادگی عمل رو ندارن بعد عمل چون د ...

بله دقیقا درست میگید ادم بتونه عادت کنه به سالم خوری خیلی بهتره تهشم که بعد عمل بازم باید مراعات کنیم چه بهتر بتونیم بدون عمل به این جور زندگی عادت بدیم خودمونو 

ولی عمل برای بعضی ها که مشکلاتی مثل مشکلات اسکلتی یا قلبی تنفسی دارن میانبر هست زودتر وزن کم کنن وسلامتیشون براثر چاقی بیشتر از قبل به خطر نیفته 

یه بنده خدایی براثر چاقی زیاد مجبور به تعویض مفصل شده بودن میگفتن‌میخوام عمل کنم لاعر شم که بعد تعویض مفصل وزن زیاد بدنم مفصلهای مصنوعی رو دچار سایش واسیب نکنه بعضی وقتها ناچاریم به انتخاب چیزی که خیلی هم درست نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دقیقا درست میگید ادم بتونه عادت کنه به سالم خوری خیلی بهتره تهشم که بعد عمل بازم باید مراعات کنی ...

حرفتون متین ودرسته.. یه عده واقعانیاز به عمل دارن مثلا چاقی  غیر عادی ژنتیکی  دارن یا بیمارن یا اصلا دکتر متخصص براشون تشخیص میده که احتیاج به عمل دارن وخدا شکر که علم آنقدر  پیشرفت کرده که این عملها هست... خود من متاسفانه به خاطر اضافه وزن همیشه از پادرد نالانم که البته تصمیم جدی دارم برای لاغری 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

حرفتون متین ودرسته.. یه عده واقعانیاز به عمل دارن مثلا چاقی  غیر عادی ژنتیکی  دارن یا بیما ...

به امید خدا که به وزن دلخواهتون خیلی زود برسید 

لاعری خیلی خوبه ادم فرز و زرنگ وچابک میشه بجز پادرد ومشکلات سلامتی چقدر ادم معذب هست برای انتخاب لباس چقدر تحقیر میشیم ومسخره مون‌میکنن همیشه خیس عرق نفسمون بالا نمیاد 

من ارزو داشتم بتونم کتلت و کوکو درست کنم نسوزه نمیتونستم مدت زیاد وایسم سر گاز همیشه شبها میرفتم بیرون میگفتم کمتر جلب توجه کنم انقدر دیر دیر لباس میخریدم 

دعا کنید شعور داشته باشم مراعات کنم برنگرده باز این وزن لعنتی من 

به امید خدا که به وزن دلخواهتون خیلی زود برسید  لاعری خیلی خوبه ادم فرز و زرنگ وچابک میشه بجز ...

ممنون از دعای خوبتون.. بله واقعا لاغری متعادل که عالیه هم از نظر سلامتی وهم از نظرزیبایی ظاهری.. حالا تحقیر که نه ولی حرفهای اطرافیان وتیکه هایی که روانه روح آدم میکنن چقدر اثر بدی میزاره وچه حس بدی داره آدم تو اون لحظه.. ما ایرانی ها هم که متاسفانه فقط سرمون توی زندگیه همدیگه اس و چه ناراحت کننده اس این موضوع... 

واینم بگم که این نفس گرفتنها واین لباس اندازه نبودنها واین مهمونی نرفتنها وبه خود نرسیدنها توی زندگیه همه آدمای چاق هست.. یه عده از آشناهای من که منو همیشه  در قدیم لاغر دیده بودن.. همیشه بهم میگفتن توی رویاهامونم فکر نمیکردیم تو اینقدر چاق بشی وواقعا هم حرفشون درست بود چون من بعد اینکه ورزش رو کنار گذاشتم.. ناگهانی چاق شدم واین چاقی تو بدنم موندگار شد بخصوص بعد زایمان که حالا اگر خدا کمک کنه بتونم  وزنمو بیارم پایین.. برای شما هم اول آرزوی سلامتی دارم وبعد اینکه نگران نباشید شما مرحله سختو پشت سر گذاشتید.. مهم نگهداریشه که به امید خدا از پس اونم برمیایید ویه زندگیه سالم وشادرو پیش رو میگیرید.. 

ممنون از دعای خوبتون.. بله واقعا لاغری متعادل که عالیه هم از نظر سلامتی وهم از نظرزیبایی ظاهری.. حال ...

راستش من تحقیر هم شدم یه بنده خدایی بارها و بارها جلو روی همسرم بدترین حرفها رو بهم زدن چون بزرگتر بودن  نتونستم جواب بدم  همسرم هم که جوابشون رو دادن من بیشتر اذیت شدم ماها فکر میکنم اینکه همون چیزی رو که داریم باهاش یک نفر رو میکوبیم واذیت میکنم امکان نداره برای خودمون هم‌اتفاق بیفته تا میتونیم دل میشکنیم و از عاقبت کارهامون بیخبریم 

قد ۱۷۷و وزن...؟  خیلی ناجور وناگفتنی دوست عزیز🥺

سلام ، عزیزم به نظر من بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنمون دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،

یه کاربر به اسم رقیه جووون که ازش رژیم گرفته بود و راضی بود همین جا گذاشته بود

خدا خیرش بده

منم راضی بودم، میذارم شاید برای کسی مفید باشه

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم رو براتون می فرستم، امیدوارم به کارتون بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

https://t.me/dietclinicz/