2821
2789
عنوان

خرید __جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 61 پست
اره ازین نظر خوبه سرای ایرانی چطوره قیمتا خبر دارید؟

نرفتم تا حالا من مجردم تیکه تیکه خرید میکنم همه هم اینترنتی 

چندتا وسیله مثل سینی پذیرایی اینا میخواستم بگیرم سر همین می‌خوام سبک خونه رو در نظر بگیرم بعد خرید کنم استیل یا چوب 😂😂😂 هنوز موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرونه به نظرم به صرفه نیست

شهر لوازم خانگی هم تنوع نداره !فقط مزیتش اینه قسطی میده!

فقط برای لوازم بزرگ خوبه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
نرفتم تا حالا من مجردم تیکه تیکه خرید میکنم همه هم اینترنتی  چندتا وسیله مثل سینی پذیرایی اینا ...

وسایل برقیارو بخر قابلمه و ظروف خوبه اما مبل و وسایل پذیرایی رو بذار برای بعد ازدواجت چون ممکنه از مد بیفتع

نرفتم تا حالا من مجردم تیکه تیکه خرید میکنم همه هم اینترنتی  چندتا وسیله مثل سینی پذیرایی اینا ...

عزیز دل شما به نظرم چیزاای تو کابینتیتو بگیر که تو چشم نیست.چون وسیله هاتو و سبکشونو و خونتو نمیدونی چه شکلی خواهد بود ک

وسایل برقیارو بخر قابلمه و ظروف خوبه اما مبل و وسایل پذیرایی رو بذار برای بعد ازدواجت چون ممکنه از م ...

احتمال خیلی زیاد اردیبهشت ازدواج کنم و تا عید ۴۰۳ برم سر زندگیم 

یسری مشکلات هست بخاطر همون می‌خوام تا نامزد نکردم از تمام این خورده ریزا خلاص بشم 

وسایل برقیارو بخر قابلمه و ظروف خوبه اما مبل و وسایل پذیرایی رو بذار برای بعد ازدواجت چون ممکنه از م ...

میتونه مثلا اتو و جارو و بخارگر و ...اینارو بگیره.اینا دیگه از مد افتادن نداره 🙄داره؟

گوشکوب برقی براوون کدوم مدلش خوبه؟

بستگی به بودجت داره.

ولی هر مدلشم هزار بار بهتر از براندای دیگس.

مامان من الان نزدیک ۷ ۸ سال داره اخ نگفته تو هر کاریم استفاده میشه.

الان واسه خودمو عکسشو میزارم 

میتونه مثلا اتو و جارو و بخارگر و ...اینارو بگیره.اینا دیگه از مد افتادن نداره 🙄داره؟

همه اینا رو خریدم وسایل برقی 

لحاف و تشک 

حتی سرویس دم دستی 

قابلمه و چندتا تیکه ظرف و ظروف 

حقیقتش اینک من ماشین دارم ، البته تمام پولشو خانواده داده من می‌خوام ب عنوان بخشی از جهاز ماشینو بردارم ، بقیه خواهرام ناراضی ان. بخاطر همین می‌خوام این خورده ریزا رو زودتر بخرم بلکه دوران نامزدی چیزی نمونه و خرجم بیاد پایین ماشینو نگه دارم 😁😁