2821
2789
عنوان

خرید __جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 61 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وزنه اشپزخونه و وزنه وزن کشی هم فقط کمری.چون برندیه که باسکولای تنی تولید میکنه و حرف اول رو میزنه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
اول بقول خودت سبک خونتو مشخص کن بعد بخر اگه خونه ی خودت هست و قرارع چندسالی باشی اونجا بنظرم ی دو نف ...

من هم چوب دوست دارم هم استیل 

نمیتونم بینشون تصمیم نهایی رو بگیرم 

من قرار نیست فرش کنم خونه رو بخاطر همین نهارخوری حتما باید بخرم 

چای ساز شیشع ای خوبه؟

من اصلاااااااا استیل دوست نداشتما اصلاااا اتفاقا شیشه ای دوست داشتم اینام جدیده توش ال ای دی داره نور ابی داره.

باسلام مثل دی ج ی کالا هست یا مثل ت رب هست؟وسایل برا خودشونه یا فروشنده دارن؟

باسلام صرفا رابط بین خریدار و فروشنده هست ، فروشنده خودش پست می‌کنه بسته رو ، ولی امکان مرجوعی اینا داره 

من هم چوب دوست دارم هم استیل  نمیتونم بینشون تصمیم نهایی رو بگیرم  من قرار نیست فرش کنم ...

من خونه ی شلوغو نمیپسندم ولی هر چی میخری بنظرم با مبل و میز تی وی ات سعی کن ست بگیری

ولی نمیدونم چرا من ازین چایسازا ک روی هم میرع خوشم نمیاد😢

خب سلیقه ایه .ولی اونایی که صفحه ای هستن خیلیییی وقته بودن .اینا جدید تره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز