2777
2789
عنوان

خرید __جهیزیه

673 بازدید | 61 پست

دوستان بیاین براتون از تجربه هام بگم و کسایی هم که مثل من مشغول خریدن بگن ...

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

گفتی لایک کن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امشب بهم گف عروسیمون عقب میوفته و اصلا دلودماغ ندارم بقیه جهازمو بخرم 

تاپیکو ترک میکنم چون برام عذاب اوره ۳سال عقد

فقط هرکی درتوانش بود برام یه صلوات بفرسته  ممنون 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

من چند روز دیگه میخام لوازم برقیا رو بخرم قیمتا رو هر جا دیدم بالا بود برا همین تصمیم دارم دی ج ی کالا بخرم نظر شماها چیه؟البته اینم بگم قبلا لباسشویی مادرمو پارسال بعلاوه لپتاپ و موبایل طلا و.... خریدم و راضیم از دی ج ی کالا ولی خرید کلی رو نمیدونم

اولین چیزی که خیلی کاربردیه گوشتکوب برقیه که تو هر چیزی به کار میاد.

فقط و فقط براوووون بگیرین 

امشب بهم گف عروسیمون عقب میوفته و اصلا دلودماغ ندارم بقیه جهازمو بخرم  تاپیکو ترک میکنم چون بر ...

من چی بگم ۴سالع تازع تکلیفم معلوم نیست کع کی عروسی بگیرم امشبم با خانواده همسرم دعوای بدی اتفاق افتاد بنظرم اصلا هیچی ب هیچی

من چند روز دیگه میخام لوازم برقیا رو بخرم قیمتا رو هر جا دیدم بالا بود برا همین تصمیم دارم دی ج ی کا ...

ببین دی ج ی کالا خوبه ها ولی گاهی وسایلی رو که ایراد داره تعمیر میکنه میزاره دوباره میفروشه ....

من ترجیح میدم خودم برم ببینم انگولک کنم بگیرم

میشه منم راهنمایی کنید مبل و نهارخوری پایه استیل بهتره یا چوبی  از بین اینا  هنوز نتونست ...

من پایه طلاییه رو ترجیح میدم چون جدید تره

ببین دی ج ی کالا خوبه ها ولی گاهی وسایلی رو که ایراد داره تعمیر میکنه میزاره دوباره میفروشه .... من ...

ولی قیمتا شدید بالاست مثلا لباسشویی زیر ۲۵ تو بازار نیست در حالی ک دی ج ی از ۸ تومنم دارع

من چند روز دیگه میخام لوازم برقیا رو بخرم قیمتا رو هر جا دیدم بالا بود برا همین تصمیم دارم دی ج ی کا ...

دیجی‌ کالا هم گرون شده باسلام هم خوبه من چندتا وسیله خریدم راضی بودم 

میشه منم راهنمایی کنید مبل و نهارخوری پایه استیل بهتره یا چوبی  از بین اینا  هنوز نتونست ...

اول بقول خودت سبک خونتو مشخص کن بعد بخر اگه خونه ی خودت هست و قرارع چندسالی باشی اونجا بنظرم ی دو نفره ساده بگیر ک جا گیر نباشع رو مخت باشع

من تو چای سازا کلی گشتم گاسونیک به دلم نشست کرکماز و کاراجا ترک هم بود که چون رنگی رنگی بود خوشم نیومد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز