2789
عنوان

خرید __جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 61 پست

نظرتون رو غذاساز ۱۰ کاره ک قیمتش ۱۰ تومنه چیه بنظرتون ارزش داره؟مخلوط کن و اب میوه گیری هم داره ک لازم نیست دیگه بخرم مارکشم فیلیپسه از طرفی میگم اگه بسوزه همش خراب میشه ولی همه تعریف میکنن ازین مارک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون رو غذاساز ۱۰ کاره ک قیمتش ۱۰ تومنه چیه بنظرتون ارزش داره؟مخلوط کن و اب میوه گیری هم داره ک لا ...

نه اصلا .چون حرفه ای نیستن به خاطر اینکه چند کارس.حالا ۳ کاره یه چیزی ۱۰ کاره نه.

۱۰ تومنو خورد خورد بخری بهتره و اینکه از ۱۰ کارش شاید ۵ تاش برات کاربردی باشه نه همش

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
جدا جدا بخر توکه پولومیدی 

راجب گوشکوب برقی هم ببین یه مدلم داره جدیدترینشه که سبزه ولی خب الکی قیمتش بالاس درحالیکه همین کارو میکنه .و اینکه اینام غذا ساز دار هم دارن ولی به درد نمیخوره غذا سازشم رنده و ایناس که ادم سریع با رنده خودش ردیف میکنه.

راجب گوشکوب برقی هم ببین یه مدلم داره جدیدترینشه که سبزه ولی خب الکی قیمتش بالاس درحالیکه همین کارو ...

من مامانم۳کاره داره اما فقط ازخود گوشکوب استفاده میکنه چون همزن برقی کاسه ای داره غذا سازهم داره خوردکن گوشکوب به دردش نمیخوره گفتم یه مدل بخرم که فقط گوشکوب باشه و خیلی خوب باشه

ممنون عزیزم سرخ کن فیلیپس نخریدی؟

نه من پروفی کوک (لیتر بالاش پروفی مکس )خریدم که برترین سرخ کن سایت امازون شده بود

من مامانم۳کاره داره اما فقط ازخود گوشکوب استفاده میکنه چون همزن برقی کاسه ای داره غذا سازهم داره خور ...

پس بدون شک همینو بخر .براون حرف اوله.

تکی هم داره فک کنم که اصلا ۳ کاره نباشه

شمااسنگ سازچه مارکی خریدین؟ 

والا فعلا نخریدم منتهی بین کنوود و کاخلر موندم.شما چی خریدی؟یا چی شنیدی که خوب باشه؟

والا فعلا نخریدم منتهی بین کنوود و کاخلر موندم.شما چی خریدی؟یا چی شنیدی که خوب باشه؟

من و شوهرم ازبعدعقدباهم زندگی کردیم اما جهازمو نچیدم جشن عقدمفصلم گرفتم لباس عروسم پوشیدم اما بابام میگه جهازو تکمیل کن و بچینین و توسال جدید جشن عروسی بگیر 

حالا وسایلام یکمش تکمیل نیست

راجب اسنک پز و قهوه سازو ایناهم اصلا نمیدونم🙈🙈🙈

من و شوهرم ازبعدعقدباهم زندگی کردیم اما جهازمو نچیدم جشن عقدمفصلم گرفتم لباس عروسم پوشیدم اما بابام ...

اخی عززززززیزم😍🤗😇همیشه شاد و خوشبخت باشید .

ببین ساندویچ میکر دو نوعه یکی تک کارس یکی چند صفحه اس.

یعنی یکیش فقط اسنک ساز داره و یه صفحه گریل فک کنم.اون یکیه هم گریل داره هم اسنک هم وافل این سه کاره هرو بگیری خیلی بهتره .

چندتا مارک بهت معرفی میکنم تحقیق کن.

بلک اندی کر

گاسونیک 

کنوود 

کاخلر 

هاردستون

من و شوهرم ازبعدعقدباهم زندگی کردیم اما جهازمو نچیدم جشن عقدمفصلم گرفتم لباس عروسم پوشیدم اما بابام ...

قهوه سازو حقیقت چون قهوه خور نیستیم نخریدم فقط یه قهوه ساز ساده کرکماز رنگی که با همزنم ست شه میخوام بخرم.اونم اسپرسو ساز و قهوه ساز ساده داره دیگه .

که تو اسپرسو ساز فک کنم دلونگی عالی بود .

ساده هم که زیاده برنداش