2789
چون الان پزشکی و کیف و حالشو کردی اینطوری میگی اگه قبول نمیشدی خیلی غصه میخوردی ادم بعد از اینکه به ...

خواهر اگ عشق پزشکی نباشی خیلی برات سخته 

حجم کاریش بالاست تازه درآمد زیادی هم توی ۸ سال اولت نداری مگه اینکه تخصص بگیری 

پسر هستم 
یعنی شرایط اقتصادی بهتر پزشکا برات مهم نیس ؟ برگردی پزشکی نمیری؟

من نمیدونم کی بهتون گفته پزشکا پول دارن ببین پزشکی 2سال و نیم که علوم پایه هست که فقط تو دانشگاهیم بعد یه ازمون جامع میدیم که از کله دو سال و نیم امتحان میگیرن از ما یه بیس داره باید به اون حد برسه نمرت تا 3بار اجازه داره امتحان بدی وگرنه باید از پزشکی خدافظی کنی بعد میشه فیزیوپات یک سال که درسای اصلی پزشچی شروع میشه بعد میشه استیودنت که وارد بیمارستان میشی ازت عینه خر کار میکشن احترامم بهت نمیزارن اینترن و اتند و اکسترن و پرستار اذیتت میکنن بعد میشی اکسترن که باید کیشیک 24ساعته بدی با حقوق 1800که تازه بهت میدن بعدش مجدد یه امتحان جامع داریم باید اونم پاس بشیم بعد 3ترمم اینترنی که یک روز درمیون کیشیک 24ساعته داذیم بعدشم 3سال طرح تو روستا بازم هیچی نداری مگه تخصص بگیریم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش بحالتون ولی تهش قشنگه  ساعت مطالعتون چقدر بود

اولش قشنگه بعدش ما فکر میکردیم نباید درس بخونیم دانشگاه بدتر شد 

من از 6ساعت و نیم شروع کردم اخراش رسید 12ساعت اینا ساعت مفیدم بود 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خواهر اگ عشق پزشکی نباشی خیلی برات سخته  حجم کاریش بالاست تازه درآمد زیادی هم توی ۸ سال اولت ن ...

اره میدونم نه من بیشتر از درامدش واقعا خیلی علاقه دارم و آرزومه پزشک باشم ولی خب درصد کسب درامدش به نسبت سایر رشته ها بالاتره تخصص هم که بگیره ادم عالی میشه به هرحال هر چیزی سخت تر باشه ارزشمند تره...

اولش قشنگه بعدش ما فکر میکردیم نباید درس بخونیم دانشگاه بدتر شد  من از 6ساعت و نیم شروع کردم ا ...

خب زده شدی چون طرز تفکرتون درست نبود شما فکر کردی دانشگاه رفتی نباید درس بخونی با اینکه اونطوری نیست اتفاقا اون موقع درسا سنگین ترم میشه ولی وقت ازادم با برنامه ریزی میشه داشت مثلا دخترخاله ی من دوستاش درساشونو سریع میخوندن و هی با هم میرفتن بیرون و ... کیفشونم میکردن درسشونم میخوندن

اولش قشنگه بعدش ما فکر میکردیم نباید درس بخونیم دانشگاه بدتر شد  من از 6ساعت و نیم شروع کردم ا ...

چطوری استمرار رو تو خوندن حفظ میکردی؟ مثلا من دو روز رو برنامه پیش میرم بعد یه چن روزی شل میکنم باز دوباره شروع میکنم خیلی بده این حالت

عزیزم منم پشت کنکورم یکم از کنکورت و درس خوندنت میگی آخه من از هرکی میپرسم میگه از دهم خوب میخوندم

ببین من خودمم از دوم دبیرستان که همون دهمه شما بود تابستون شروع کردم ولی باز زیاد نمیخوندم خیلی کم من همون سوم دبیرستانم جدی شروع کردم خوندن که اونم سال اول نیوردم سال دومم به شدت سخته چون همه مسخرت میکنن توقع ها میره بالا کلا شرایط سختیه باید خیلی امید داشته باشی یه برنامه منظم که زیاد مرور کنی هر روزم تست بزنی با موبایل خدافظی کنی با دوستات و خانوادم قطعه ارتباط