2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب سلامتی😍😍 مشاور داشتن

نه عزیزم......صحبت خیلی،سال قبله....ایشون الان ۴۳ ساله هستند.....ما شهرستان زندگی میکردیم.....هیچ امکاناتی نداشت.....حتی قلم چی اون موقع نبود.....ولی هم باهوش بود هم پشتکار داشت.....الان ارتوپد...فوق تخصص تعویض مفصل لگن و هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهده

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
من خودم دانشجو ترم 9پزشکی هستم سال دوم قبول شدم تنها چیزی که تونست به من کمک کنه عشقه بیش از حدم به ...

عزیزم منم پشت کنکورم یکم از کنکورت و درس خوندنت میگی

آخه من از هرکی میپرسم میگه از دهم خوب میخوندم

این نیز بگذرد...🩵

والا منم برام سواله خودم کنکوریم سوم سالمه با وجود اینکه معدل بیست و نفر اول کلاس و مدرسه بودم و همه انتظار داشتن که حتما قبول میشم اما هنوز قبول نشده‌ام 

خسته‌م اما میخوام ادامه بدم 

نمیدونم چیکار کنم

من خودم دانشجو ترم 9پزشکی هستم سال دوم قبول شدم تنها چیزی که تونست به من کمک کنه عشقه بیش از حدم به ...

چون الان پزشکی و کیف و حالشو کردی اینطوری میگی اگه قبول نمیشدی خیلی غصه میخوردی ادم بعد از اینکه به هدفاش میرسه گاهی ناشکریشو میکنه

دوستتون سال دوم از کی شروع کردن؟

سال ۹۹ اگ یادتون باشه کرونا هم بود کنکور دوسه ماهی هم عقب افتاد  اصلی ترین زورش رو بعد عید زد خیلی تلاش هم کرد دو سه بار هم اینقدر نشسته بود کیست گرفت عمل کرد 😂

ولی از عید به بعد ۱۲ ساعت خوند

پسر هستم 

شما سال دوم کی شروع به خوندن کردین؟

من بعد کنکور دی دیگ نخوندم الان یه ماه گذشته

برا کنکور دی هم دو ماه خونده بودم

پشت کنکوریم