2789
خب زده شدی چون طرز تفکرتون درست نبود شما فکر کردی دانشگاه رفتی نباید درس بخونی با اینکه اونطوری نیست ...

اره درس خوندن تا دوره علوم پایه خوبه وارد بیمارستان بشی وحشتناک میشه البته علت افسردگی من به خاطر درگیری با یکی از اساتیدمون بود وگرنه مشکلی با درس خوندنش نداشتم بعد نوعه درسا با دبیرستان متفاوت بود بعد تو پزشکی معمولا همه بچه ها تو مدارسشون بهترین بودن یهو وارد یک جمع شدیم از اینا احساس میکردیم که داریم کم میاریم البته این واسه ترم یکم بود که هنوز تو فاز کنکور بودم و جو گیر بودم الان دیگه نره اصلا واسم مهم نیست همینکه 12بشم پاس بشم خدارو شکر میکنم😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چطوری استمرار رو تو خوندن حفظ میکردی؟ مثلا من دو روز رو برنامه پیش میرم بعد یه چن روزی شل میکنم باز ...

ببین من مشاوره داشتم مشاورمم اینجور بود که یه برنامه بهم میداد میگفت سر دو هفته اینارو تموم کن و اینقدر تست بزن بقیه چیدنش با خودم بود ببین اولش سخته ولی شدنیه من روتینه برنامم اینجور بود 6نیم صبح بلند میشدم با زیست شروع میکردم که بهش علاقه داشتم دو ساعت میخوندم بعد سانس بعدی درسی شروع میکردم که هزش متنفر بودم چون ساعت 10صبح همه انرژی دارن فیزیک میخوندم بعدش یه درس عمومی چون نزدیک ظهر بود انرژیم تحلیل میرفت بعد یک ساعت میخوابیدم با نهار میخوردم از ساعت 3شروع میکردم ریاضی میخوندم بعد شیمی در نهایتمم یه عمومی این برنامه یه جا مینوشتم واسه خودم تیک میزدم یه هفته اجرا کردم شد روتین هر روزم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داخل پزشکی بیشتر شیمی و زیست مهمه شیمی چطور میخونی

من شیمیمو با مصلایی میخونم خیلی خوبه واسم

اول تدریس شو میبینم جزوشم کامل میخونم باکتاب بعد تستای زوج کتاب تستمو میزنم فرداش تستای فردشونو میزنم واسه مرور 

بعضی شبام استو حل میکنم ولی تایم مشخصی ندارم واسش هر وخ ک حالشو داشته باشم میزنم

خیلی ممنون ❤️ من مشکل اصلیم تو ریاضی و فیزیکه  میخواستم واسه اونا از استاد های ماز استفاده کن ...

والا من از اینا استفاده نمیکردم واسه ریاضی با فیزیک میرفتم کلاس سال اول ولی سال دوم نرفتم هز جزوه اونا استفاده میکردم با یادمه کتاب گاج نقره ای من 3بتر تمامه تستاش زدم یادمه من فیزیک نقطه ضعفم بود نشستم خوندم یکی از فصلاش بعد از یک ماه هیچی یادم نبود یادمه خیلی گریه کردم ولی کلا ریاضیو فیزیک با تمرین و تکرار یاد میگیری بعد از یک هفته تقریبا تمامه مطالب فراموش میشه سعی کن اینجوری برنامه بچینی که بعد از یک هفته بعد از یک ماه و بعد از سه ماه مطالب قبل و مرورکنی همشم با تست برو جلو 

ببین من مشاوره داشتم مشاورمم اینجور بود که یه برنامه بهم میداد میگفت سر دو هفته اینارو تموم کن و این ...

میشه راهکارای کنترل خوابم بگی من ساعت ۳ از مدرسه میام بعضی وقتا ک خیلی خسته ام میبنی تا هفت خوابیدم بعدشم ک پا میشم استرس و عذاب وجدان میگیرم و نمیتونم با کیفیت درس بخونم

میگن درسای دارو هم سخته درسته؟

والا دارو پزشکی سخته دندون سخت نیست واسه دارو باید حفظیاتت عالی باشه 

آره من خودم بین پزشکی و دندون شک دارم  بیشتر از این میترسم چون دارم داروی افسردگی میخورم نتونم ...

ببین هدفت چیه اره دندون بعد از علوم پایه اسون تر هست کیشیکم  نداره درامدشم خوبه پزشکی ببین سخت هست ولی غیر قابل تحمل نیست فقط باید روحیت حفظ کنی تنوعشم زیاده فقط کیشیکاش سخته 

میشه راهکارای کنترل خوابم بگی من ساعت ۳ از مدرسه میام بعضی وقتا ک خیلی خسته ام میبنی تا هفت خوابیدم ...

ببین هیچ اشکالی نداره بدن به خواب نیاز داره فدای سرت بخواب ولی ساعت تنظیم کن یک ساعت و نیم کافیه هیچ اشکال نداره برنامت از 7شب به بعد بچین من داداشه دوستم همونم پزشکی اورده اون از شب تا صب مبخوند چون شبا بیشتر تو ذهنش میرفت ولی من با خواهرش تو روز درس میخوندیم به جاش سعی کن شب تا دیر وقت بخونی